Dosar Eva. Destinul tragic al fetei frumoase care a plătit cu viaţa pentru dragostea ei

Reeva Steenkamp era o tânără plină de viață, cu un viitor frumos. Ea a murit însă în condiții neclare, în zorii zilei de Sfântul Valentin


Avea țeluri mari în tot ce făcea și transforma orice șansă în succesGreg Stokell
Reeva a absolvit Dreptul la Universitatea Metropolitană Nelson Mandela, dar s-a decis să facă o schimbare majoră în cariera sa după ce a fost selectată și desemnată imaginea gigantului Avon în Africa de Sud.
Era intrarea ei în lumea modei și îi plăcea ideea de a pătrunde în această lume.
În urmă cu șapte ani s-a mutat în Johannesburg și călătorea des la Cape Town, unde filma clipuri publicitare care aveau succes în Africa de Sud. Toyota, FHM, Clover și brandul italian Zui se numără printre cei mai prestigioși clienți pentru care ea a lucrat, scrie Daily Mail.

Într-un interviu din 2012, Reeva povestea cum a început: "La sfârșitul anului trecut, am primit o ofertă pentru un pictorial în FHM și am decis să încerc. Cred în destin și în soartă", spunea ea.

Reeva avea și experiență în televiziune - a fost prezentatoare live pentru Fashion TV în Africa de Sud - și primise câteva roluri mici în seriale.
Cariera sa în televiziune avea să se dezvolte - urma fie star într-un reality show.

Fotografiile de pe conturile sale de Facebook, Twitter și Instagram înfățișează o tânără frumoasă, care se bucura de viață. Pe Facebook scria că e pasionată de mașini și de gătit, iar în zilele libere prefera să citească o carte sau să se distreze cu prietenii ori cu familia. Pe Twitter se descria ca "SA Model, FHM Cover Girl, Tropika Island of Treasure Celeb Contestant, Law Graduate, Ambassador, Child of God".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gigel pe 22 Sep 2014, 10:43
    Nu e primul

    care pune mana pe arma si targe prea iute... Altii si-au impuscat copii minori crezand ca un hot le-a intrat in casa ... Ma rog dobitoci speriati

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod