Dosar Eva. Destinul tragic al fetei frumoase care a plătit cu viaţa pentru dragostea ei

Părinţii Reevei consideră că verdictul de omor din culpă este greşit, pentru că Pistorius a ucis-o în mod voit pe fiica lor


Sora ei, Simone, își va aminti mereu de ea ca de bebelușul pe care l-a crescut: "Aveam 18 ani când mama a rămas însărcinată cu Reeva. Am iubit-o din primul moment. Mama lucra la o școală de călărie atunci și ieșea cu poneii și copiii, iar eu aveam grijă de Reeva. Cum începea să plângă o trăgeam de guler și deja aveam o glumă în familie, ai mei râdeau de mine pentru că o trăgeam și când nu plângea."

Cred în destin și în soartăReeva Steenkamp
Reeva a fost domnișoară de onoare la nunta Simonei.
"Era perfectă, iar fotografia cu noi două e ceva ce prețuiesc mai mult decât oricând", spune Simone.

Anii treceau, Reeva creștea, iar ea a devenit mai apropiată de cei doi băieți ai surorii sale. "Era șefa lor, îi avea mereu în grijă. Se juca cu ei la petreceri, băieții mai încercau să sară calul, dar cu Reeva nu le mergea, trebuia să facă numai cum vroia ea. Îi adora, era amuzantă, vioaie și ne dădea mereu ordine", povestește Simone.

Fostul diriginte al Reevei își amintește că era talentată la hockei și înot și că a terminat cu note mari.
"Era prietenoasă, cuminte și motivată, era populară și respectată, atât de profesori cât și de ceilalți elevi. Era susținută de părinții săi, care o încurajau să-și dezvolte aptitudinile pentru a-și urma visurile. Avea țeluri mari în tot ce făcea și transforma orice șansă în succes", a declarat Greg Stokell.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gigel pe 22 Sep 2014, 10:43
    Nu e primul

    care pune mana pe arma si targe prea iute... Altii si-au impuscat copii minori crezand ca un hot le-a intrat in casa ... Ma rog dobitoci speriati

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod