Dosar Eva. Destinul tragic al fetei frumoase care a plătit cu viaţa pentru dragostea ei


Reeva Steenkamp a murit la doar 29 de ani, ucisă de gloanțele trase de omul pe care-l iubea


Simone a fost surprinsă când Pistorius a spus la proces că el și Reeva plănuiau să se mute împreună într-o casă pe care el dorea s-o cumpere și s-o decoreze împreună. "Ea îi spunea totul mamei. De ce nu i-ar fi spus asta? Reeva a fost cu Pistorius doar o perioadă".

3luni a durat relația dintre Oscar Pistorius și Reeva Steenkamp
Chiar dacă familia nu crede că relația cu Oscar era ceva serios, adevărul e că Reeva îl iubea mult.
Cu câteva zile înainte de a muri, declara pentru un ziar local că Pistorius e "un bărbat impecabil care întotdeauna are cele mai bune gânduri". Iar pe 1 februarie îi scria pe Twitter lui "Ozzy" că e frumos și că relația lor devine mai serioasă. Postase și o imagine cu o rochie de mireasă și mesajul: "I'm in LOVE."

În zorii zilei de 14 februarie 2013, felicitarea ei de Sfântul Valentin a rămas ferecată în plicul pe care l-a ștampilat cu trei săruturi.
"Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre. Astăzi e cea mai bună zi pentru a-ți spune că... te iubesc". Smiley-ul pe care îl desenase cu mâna ei zâmbea ironic în timp ce sângele se întindea pe podea.

 
Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gigel pe 22 Sep 2014, 10:43
    Nu e primul

    care pune mana pe arma si targe prea iute... Altii si-au impuscat copii minori crezand ca un hot le-a intrat in casa ... Ma rog dobitoci speriati

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod