Vilă de vedetă: Christina Aguilera îşi vinde palatul cu 13,5 milioane de dolari

Evaluarea unei proprietăţi în acest moment este dificilă, în condiţiile în care piaţa imobiliară s-a prăbuşit, însă Christina Aguilera ştie exact cât valorează reşedinţa ei din Beverly Hills: 13,5 milioane de dolari. Ea a mandatat deja o agenţie imobiliară care să-i prezinte reşedinţa, iar fotografiile de prezentare vorbesc de la sine despre luxul în care trăieşte cântăreaţa.

Christina a plătit 11,5 milioane de dolari în 2008, când a cumpărat proprietatea de la familia Osbourne şi îşi propune, aşadar, să scoată un profit de două milioane de dolari din vânzare.

Ea a decis să renunţe la această reşedinţă luxoasă anul trecut, după divorţul de Jordan Bratman şi la o săptămână după ce a fost arestată pentru beţie în public.

Construită în stil mediteranean, vila imensă e decorată într-o îmbinare de Gotic, burlesc şi stiluri contemporane, aducând mai degrabă cu un palat opulent. Casa are şase dormitoare şi nouă băi şi este decorată în roz, negru şi roşu, amintind de Moulin Rouge şi de videoclipul ei "Lady Marmelade".

Locuinţa are şi o sală de cinema, o sală de gimnastică, o sală de jocuri şi un salon imens în care poţi să întorci un camion. Şi, culmea, chiar şi o cameră pentru împachetat cadouri! Vila are şi o cameră pentru copil, în care a stat fiul vedeti, Max.

Evident, nu lipsesc dotările obligatorii pentru o locuinţă de star: o curte imensă, piscină, foişor, spa, dar şi o casă de oaspeţi dotată cu un studiou de înregistrări.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, proprietatea nu va duce lipsă de clienţi interesaţi, în special de fani ai lui Ozzy Osbourne, dar, dincolo de bani, cumpărătorul va avea nevoie de mai mult decât nişte găleţi cu var pentru redecorarea acestui căsoi într-o reşedinţă acceptabilă.

Locuinţa a fost pusă în vânzare de agenţia imobiliară de lux Hilton & Hyland Realty.

Christina Aguilera caută o reşedinţă mai luxoasă şi a cerut 10 milioane de dolari pentru a participa la al treilea sezon al show-ului de televiziune The Voice, preluat sub licenţă şi în România, sub titlul Vocea României. Staff-ul emisiunii e mulţumit de ratingul obţinut, aşa că o prelungire a conctractului este logică, notează Daily Mail.

1 din 21

18 Februarie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madalina pe 20 Feb 2012, 21:51
    oamenii

    incredibil!! unii oameni nu au ce maca,mor de foame pe la colurile blocurilor iar alti nu situ ce sa faca de atata bine. cine e de acor cu mine?

    1
    0

  • nadiusha pe 18 Feb 2012, 13:36
    bogatia

    Intr-adevar oamenii astia au prea multe in viata asta,nu mai au nevoie de nimic,si deaceea nu se simt bine,pt ca nu au spre ce tinde

    6
    0

  • sorell pe 18 Feb 2012, 10:03
    Cristina

    de asta nu se mai bucura oamenii astia de viata...au prea multe:D; daca ar avea mai putine, cu siguranta ar aprecia mai mult:P

    11
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod