Victoria Beckham și-a angajat bucătar, dădacă și menajeră

Cu patru copii agățați tot timpul de gâtul ei, cu o grămadă de contracte și apariții publice de onorat în fiecare lună și cu un stil de viață care implică multe călătorii, v-ați aștepta ca Victoria Beckham să gătească și să facă ordine prin casă? Ei bine, nicio surpriză: ea are o echipă de cinci angajați care lucrează pentru bunăstarea familiei sale.
Fosta componentă a trupei Spice Girls a declarat într-un interviu acordat recent ediției australiene a revistei Vogue că angajează permanent între trei și cinci oameni care să se ocupe de tot ce are nevoie familia ei. 
 
Din această echipă face parte și un maestru bucătar care gătește de trei ori pe săptămână pentru "clanul" Beckham. Chef-ul, al cărui nume este Chris, le pregătește meniuri alese și le lasă în frigider pentru zilele în care el nu vine să le gătească acasă.

În interviul menționat, vedeta în vârstă de 39 de ani recunoaște că se pricepe la gătit și spune că a luat decizia de a angaja un maestru bucătar, deși prietenii ei, Tana și Gordon Ramsey, au încercat să o învețe cum să prepare masa simplu și cu gust.
N-a mers, așa că, în lipsă de timp și de talent culinar, a preferat să lase în bucătăria ei pe cineva care chiar știe ce să facă. 
 
 

Viața de vedetă nu e atât de simplă pe cât pare. Victoria Beckam a declarat pentru Vogue Australia că se trezește în fiecare zi la 6.00 și timp de 75 de minute face un program de exerciții fizice, apoi la 8.00 copiii trebuie să fie la școală. La 9.00, ea e la biroul din South London. "Nu vreau ca oamenii să spună că mă plâng. Mă trezesc în fiecare dimineață și mă gândesc cât de norocasă sunt. Sunt ca un copil. Trebuie să știu exact ce anume urmează să fac și unde voi ajunge.
Unele zile sunt mai bune decât altele, dar acum mă simt vinovată pentru că lucrez în loc să o culc pe Harper"
, a spus ea.

Fosta cântăreață, căsătorită cu David Beckham, este mama a patru copii - Brooklyn, de 14 ani, Romeo, de 10 ani, Cruz, opt ani şi Harper, 2 ani. Soțul său s-a retras recent din activitatea de fotbalist, iar faptul că el are mai mult timp liber o face să-și dorească să stea mai mult cu familia.
 
 
 
Victoria mai spune că la sfârșitul zilei e atât de obosită, încât rareori reușește să se uite la televizor. "Sincer, după ce copiii sunt în pat, de cele mai multe ori lucrez sau îmi aranjez sprâncenele.
Serios, suntem mai normali decât crede lumea"
, a declarat ea.
 
 

Pentru a duce o viață normală, așa cum o vede ea, Victoria Beckham are câteva ajutoare de nădejde. "E greu să jonglezi cu munca, să ai copii, un soț care călătorește. Am nevoie de ajutor, așa că am o dădacă, nu pot să le fac eu pe toate. Chiar îmi place să fiu mamă, îmi iubesc copiii și fac orice pentru ei. Dar îmi place și ceea ce fac. Cred că cine spune că este ușor minte", a declarat ea.

Criticată deseori pentru faptul că nu zâmbeşte, Victoria Beckham a postat recent o două imagini în care apare într-o astfel de ipostază, destul de rară.
 
 
 
 
 
Victoria Beckham s-a remarcat în lumea modei, după patru ani de prezenţă pe podiumuri.
În 2011, ea a primit unul dintre cele mai prestigioase premii acordate de reprezentanţii industriei britanice, Designer Brand Award, impunându-se în faţa unor stilişti renumiţi, precum Tom Ford, Stella McCartney şi designerii grupului Burberry, notează Mediafax.


Foto: Hepta / Daily Mail




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Radu pe 23 Aug 2013, 09:23
    Ce prostie

    Articol stupid in extrem. Unde atzi auzit cä o femeie milionarä, cu un statut social bine definit, sä facä pe chivutza, la bucätärie, curätzenie, spälat ismene etc. Chiar credetzi cä TOATE femeile sunt pe post de servitoare? Halal jurnalistä, ai descoperit intr-adevär un SUBIECT FIERBINTE, demn de a fi comentat. Intr-un mod împiedicat. Lasä-te de meserie dacä nu ai imaginatzie

    0
    0

  • kiki pe 20 Aug 2013, 07:59
    de acord

    Dupa parerea mea,sunt o familie frumoasa,normala,si de aceea cred ca sunt si fericiti (nu de bani,cum au multi si sunt divortati,drogati,etc) Ce scriu jurnalistii ca Victoria "are 4 copii agatati de gat" e o prostie ! Baietii sunt mari,si chiar Harper nu mai e bebelus ! DAR cum spune si ea ,nu e simplu,si e un exemplu pt toate femeile care nu vor sa-si strice silueta,sau timpul (prea)liber prin cluburi... Sigur ca e nevoie de ajutor (la noi,bunicii sa traiasca !)Cat despre gatit,decat sa dureze toata ziua,sa umpli bucataria de mizerie si sa nu se poata manca ce ai gatit....mai bine bucatar (nu fast-food !) In concluzie,fam Beckam sunt un exemplu de urmat !

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod