Victoria Beckham a ajuns în cârje, dar nu renunţă la tocuri

Victoria Beckham e în cârje fiindcă nu vrea să se opereze


Victoria a scris vineri seară pe pagina sa de socializare că accidentarea suferită nu este una gravă, pentru a îndepărta speculaţiile care apăruseră pe această temă. Ea le-a mulţumit fanilor care i-au trimis numeroase mesje, urându-i recuperare uşoară: "Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele drăguţe, a fost o fractură de stres, am nevoie doar de puţină odihnă! #nueideal."

Potrivit Daily Mail, s-a zvonit că vedeta s-ar fi accidentat la schi, dar imaginile care o arătau revenind de la Londra nu arătau că ea ar avea vreo problemă.

Alte voci au susţinut că ea ar trebui să se opereze din cauza unor "cuie", acele noduri dureroase care apar în talpă din cauza pantofilor.

Victoria a fost sfătuită să se opereze pentru eliminarea nodului dureros, dar ea încă se teme de această intervenţie. "Toată atenţia asupra piciorului meu este jenantă. Cred că trebuie să mă operez, dar am auzit că e foarte dureroasă", a declarat ea în 2010 pentru Women's Wear Daily.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod