Viaţa tumultuoasă a Antoniei. Cum a ajuns să aibă un copil cu Alex Velea?

Săptămâna trecută, Antonia a făcut un anunţ incredibil, care s-a transformat în ştirea sfârşitului de săptămână: cântăreaţa este gravidă cu Alex Velea!

Antonia a făcut marele anunţ prin intermediul paginii ei de Facebook, precizând că până la sfârşitul anului va deveni din nou mămică. „Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viaţa mea. Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc să simţiţi cu toţii cel puţin tot atâta fericire“, a scris artista pe celebra reţea de socializare.

Sunt cel mai fericit om de pe pământAlex Velea
La câteva ore după anunţul făcut de Antonia, Alex Velea a confirmat ştirea prin intermediul contului său de Facebook.
„Sunt cel mai fericit om de pe pământ. La fel şi Antonia. Împreună vom avea un copil. A fost un an foarte greu şi am trecut prin multe momente delicate, momente care nici măcar nu au fost create de noi. Nu voi face multe comentarii pe acest subiect. Repet: sunt foarte mândru şi bucuros că voi deveni tătic alături de femeia pe care o iubesc“, a scris Alex Velea.

Deşi se iubesc de mai bine de un an de zile, Antonia şi Alex Velea nu au recunoscut până acum relaţia dintre ei, aceasta fiind prima dată când cei doi au acceptat să vorbească despre lucrurile care s-au petrecut între ei.

Atunci când au început relaţia, atât Alex Velea, cât şi Antonia, erau implicaţi în alte relaţii, ambii fiind căsătoriţi.
Dacă, între timp, Alex Velea a divorţat de Ana, soţia lui, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Antonia. Artista este în continuare măritată cu Vincenzo Castellano, cu care se luptă şi pentru custodia micuţei Maya, fetiţa lor. „Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lângă mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea. Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya.
Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinţii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea“
, a mai scris Antonia pe Facebook, cu referire la noua ei sarcină la fiica ei cu Vincenzo.

29 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod