Viaţa tumultuoasă a Antoniei. Cum a ajuns să aibă un copil cu Alex Velea?



Despre sarcina Antoniei a vorbit şi Ciro Castellano, tatăl lui Vincenzo, care a spus că Maya va fi anunţată că mama ei este din nou însărcinată. „Antonia să termine divorţul şi să ne lase în pace. E îndrăgostită de Velea, l-a lăsat pe Vincenzo, asta e. Antonia nu vrea să semneze acordul pentru custodie, dar ea nu are timp pentru Maya. Eu îmi doresc ca Maya să o aibă pe mama ei alături. Antonia a refuzat să o ia pe Maya în vacanţă la ea. Dacă nu a avut grijă de Maya, măcar să aibă grijă de copilul pe care o să-l aibă cu Velea.

Să-l lase în pace pe Vincenzo. Nu înţeleg de ce nu a recunoscut că e cu Velea“, a spus socrul Antoniei.

Potrivit ziarului Libertatea, Antonia ar fi dispusă chiar să renunţe la custodia micuţei Maya, doar pentru a-l face pe Vincenzo să-i acorde mai repede divorţul. Sursa citată notează că artista vrea să devină cât mai repede o femeie liberă, pentru a se putea mărita cu Alex Velea.

Nu înţeleg de ce nu a recunoscut că e cu VeleaCiro Castellano
„Deja hârtiile sunt făcute. Mai trebuie doar ca acestea să fie semnate.
Antonia e de acord ca fata să rămână în Italia, mai ales că va avea dreptul s-o vadă oricând, cu condiţia însă să-i acorde divorţul cât mai repede. Doar că Vincenzo nu este de acord cu un divorţ din vina ambelor părţi, cum vrea ea, ci doar din culpa ei. Antonia se grăbeşte să divorţeze cât mai repede, ca să se mărite cu Velea“
, a spus, potrivit ziarului Libertatea, un apropiat de-al lui Vincenzo.

Din câte se pare, Alex Velea doreşte ca naşii copilului pe care îl va avea cu Antonia să fie Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, aceeaşi naşi pe care i-a avut şi la nunta cu Ana.
Contactat de mai multe tabloide pentru a confirma sau infirma ştirea, Lucian Mitrea nu a vrut să facă niciun fel de comentariu pe acest subiect, afirmând doar că Velea şi Antonia nu vor să-şi promoveze viaţa personală.

29 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod