Viaţa tumultuoasă a Antoniei. Cum a ajuns să aibă un copil cu Alex Velea?





Înainte de relaţia cu Alex Velea, Antonia s-a iubit, aproximativ patru anu de zile, cu Vincenzo Castellano. În anul 2010, artista a născut-o pe Maya, iar până în anul 2011 a stat departe de scena muzicală, pentru a-şi creşte fetiţa. După ce a revenit pe scenă, Maya a rămas la familia lui Vincenzo, care are grijă şi astăzi de micuţă.

Până să aibă o relaţie cu Vincenzo, Antonia a locuit în Statele Unite ale Americii. Tatăl natural al Antoniei s-a despărțit de Denise, mama vedetei, pe când Antonia era doar un bebeluș.
Între timp, mama solistei s-a recăsătorit cu Mihai Iacobescu și, pe când cântăreața avea doar cinci ani, au plecat cu toții în SUA. Pe tatăl ei natural nu l-a cunoscut nici până în ziua de azi.

Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models.
Cântăreața povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine.

Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oameni de culoare a influențat-o în muzică. Stilurile RnB și Soul le simte cel mai aproape și a fost influențată de acestea în mod decisiv. După 13 ani petrecuți în SUA, Antonia s-a întors cu familia în România. După ce l-a cunoscut pe Vincenzo, artista a locuit în Italia, însă din anul 2011 ea a rămas în România.

29 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod