MUST HAVE TOOLS & PERFECTION MAKEUP

Aliații dvs. pentru un machiaj demn de profesioniști!
Mânuind produsele și stăpânind secretele din spatele culiselor, Sephora a crea două linii de produse inspirate de produsele folosite de make-up artiști, pentru a vă ajuta să căpătați îndemânarea necesară și să vă perfecționați în arta machiajului. Nu este vorba doar de o tendință în universul cosmeticii, ci de un fenomen care ia amploare… Pensulele și baza de machiaj, noi produse inconturnabile inspirate de la podiumurile de modă, pentru a vă pregăti pielea, a fixa efectele texturilor și a vă reuși machiajul ca un adevărat profesionist. Revoluția a început! 

BRUSH CRUSH

Instrumentele indispensabile pentru facilitarea și stăpânirea aplicării machiajului, ameliorând în același timp finish-ul său. Și nu sunt singurele avantaje: acestea ne permit să dozăm mai bine, său realizăm degradeuri de culoare, să estompăm, să camuflăm…

Sephora lansează 2 game de pensule menite să răspundă tuturor așteptărilor în materie de înfrumusețare: de la cele mai naturale la cele mai sofisticate.

CLASSIC LINE

O gamă accesibilă tuturor, chiar și începătoarelor, conținând 22 de pensule de culoare neagră, pentru machiajul zilnic, ușor de realizat, al tenului, ochilor și buzelor.

Specificul acestora:

- Perii clasici pentru o aplicare ușoară și intuitivă și un rezultat rapid

- Mânerul scurt pentru mânuirea optimă, permițând realizarea unor gesturi sigure

- Virola din aluminiu negru

PRO LINE

O gamă completă de 40 de pensule profesionale, recomandate de către make-up artiști pentru clientele noastre pasionate de machiaj.
O selecție de 12 pensule profesionale, disponibile în totalitate în principale magazine de produse cosmetice și în toate magazinele Sephora.

Specificul acestora:

- Perii fin tăiați pentru mai multă precizie și pentru a oferi posibilitatea unor aplicări variate ale machiajului

- Mânerul alungit pentru mânuirea cu ușurință și pentru multiplicarea rezultatelor machiajului

- Virola din crom

Seturi de pensule care vă permit transportarea acestora cu dvs. peste tot

Travel brush set

5 pensule care pot fi luate cu sine peste tot pentru un machiaj perfect în orice circumstanţă, conținând o pensulă pentru pudră de ten, 3 pensule pentru machiajul ochilor (una medie pentru aplicarea fardurilor ca bază, una fină pentru aplicarea cu precizie a fardului și realizarea degradeului de culori și una cu burete pentru o aplicare ușoară și rapidă) și o perie-pieptene/perie de sprâncene.

Set of 4 essential eye brushes

Un set de 4 pensule indispensabile, ambalate într-o trusă practică, având un manual de aplicare integrat, pentru reușirea machiajului complet al ochilor.
Setul conține o pensulă lată pentru pleoape, una fină, o pensulă pentru estomparea fardului și una cu vârf oblic pentru aplicarea eyeliner-ului.

Set of 4 essential complexion & eye brushes

Un set bine gândit: 4 pensule indispensabile pentru un machiaj complet al tenului și al ochilor, într-o trusă drăguță cu un format adaptat pentru voiaj. O pensulă pentru pudră de ten, una pentru fond de ten, una pentru pleoape și o pensulă pentru estomparea cu precizie a fardului.

PERFECTION MAKEUP
Prep & Perfect, gama profesioniștilor


De acum înainte, va trebui să ne axăm pe aceste produse specifice care trebuie aplicate înainte de machiajul tenului, dacă dorim să ne perfecționăm și să ne ameliorăm rutina toaletei. Formulele lor recunoscute, care sunt în același timp tratamente și produse de machiaj, au fost special concepute pentru a se întinde cu ușurință pe piele pentru afinarea porilor, estomparea porilor vizibili și fixarea machiajului.

Pore & Fine line filler

Pentru un ten uniform cu 0 defecte și fără aspect de ten încărcat, această uimitoare bază de machiaj corectează micile imperfecțiuni cutanate, datorită unui efect optic, astupă porii pielii și estompează ridurile instantaneu.
Este produsul de care avem cu toate nevoie, pentru a avea un ten perfect în doar câteva secunde.

Hydrating Powder Blush

Cu toatele visăm la obraji ca merele rumene! Mai ales când produsul miraculos este de la Sephora… celebrul blush al mărcii are acum 2 noi nuanțe proaspete și cochete, pentru obraji care să radieze de sănătate și pentru o hidratare instantanee. Cu ajutorul complexului său hidratant, acesta face pomeții să pară mai fermi și mai catifelați.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod