Viața fără Justin Bieber: Selena Gomez, la plajă cu fetele - FOTO

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.

Selena Gomez a depășit perioada grea după nunta lui Justin Bieber și se distrează cu prietenele

 

Cântăreaţa a avut două episoade de cădere nervoasă, la sfârșitul lunii septembrie și începutul lui octombrie, și a fost internată într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mentale.

Primul episod a avut loc în ultima săptămână din luna septembrie, la locuința vedetei în vârstă de 26 de ani.

Ea a fost internată atunci la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Artista a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar analizele au indicat un număr alarmant de mic de leucocite în sânge, a declarat o sursă pentru TMZ.

După câteva zile, Selena Gomez a ieșit din spital, dar a fost internată din nou după ce alte analize sagvine au avut aceleaşi rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având şi atacuri de panică.
Ea a fost mutată apoi într-o clinică psihiatrică de pe coasta de Est a Statelor Unite, unde este ținută sub supraveghere, a scris TMZ.

Selena Gomez a mai fost internată și în 2014 într-o clinică de dezintoxicare.

Cu câteva zile înainte, vedeta le-a mărturisit fanilor, într-un live de o oră pe Instagram, că depresia a făcut parte din viața ei timp de cinci ani.
"Depresia și anxietatea au fost înaintea a tot ce am făcut în viața mea, în orice lucru", a spus ea.

Pe 23 septembrie, artista americană a anunțat pe Instagram că se retrage pentru o perioadă de pe reţelele de socializare online, notând: "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor".

Selena Gomez a fost ţinta unor comentarii negative pe reţelele de socializare după ce fostul ei iubit cântăreţul canadian Justin Bieber s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin.Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod