Viața fără Justin Bieber: Selena Gomez, la plajă cu fetele - FOTO

Selena Gomez și-a revenit din depresie după ce fostul ei iubit s-a căsătorit. Vedeta s-a distrat puțin la plajă împreună cu prietenele sale.

După o perioadă în care s-a concentrat pe lupta cu depresia, Selena Gomez a revenit în atenția presei și a publicului luna trecută. Relația sa cu Justin Bieber aparține acum definitiv trecutului, iar vedeta pare că s-a împăcat, în sfârșit, cu ralitatea și are de gând să se bucure de viață fără regrete și ezitări. Și cea mai bună cale este să petreacă mai mult timp cu oamenii la care ține. Asta a și făcut luni, când a fost la plajă, însoțită de trei prietene foarte bune.



Îmbrăcată într-un costum de baie crem din nouă piese, actrița și cântăreața în vârstă de 26 de ani și-a etalat luni silueta, abdomenul plat și picioarele tonifiate. Cu părul prins în coadă, Selena a zâmbit tot timpul și s-a simțit foarte bine cu grupul de fete, glumind cu ele și făcând poze, relatează Daily Mail.

"Cea mai bună prietenă a mea se mărită, deci s-o sărbătorim! Viitoarea doamnă Lopez"
, a scris vedeta pe contul ei de Instagram, unde a publicat câteva imagini făcute pe plajă.

Prietena despre care a scris Selena este Courtney J Barry și va avea nunta în curând.
Celelalte două fete din grup nu sunt cunoscute, scrie ziarul citat.

După o perioadă în care a fost mai retrasă, Selena Gomez a făcut un duo cu Julia Michaels, pe care ea o numește "sora sa de suflet". Ele au cântat împreună piesa "Anxiety" de pe ultimul album al Juliei, "Monologue Part I".

Noua piesă este prima realizare muzicală a Selenei după ce a anul trecut a început tratamentul pentru boala mentală cu care ea s-a confruntat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod