Transformarea incredibilă a lui Adele: De la prima apariție pe covorul roșu, la diva sexy care a dominat Gala BRIT Awards 2022

Adele a fost starul Galei BRIT Awards 2022 marți noapte, fiind câștigătoarea tuturor celor trei categorii la care a fost nominalizată. Artista a atras toate privirile și datorită ținutelor sale spectaculoase și a siluetei perfecte.


Dar Adele din prezent este complet diferit de Adele din urmă cu 14 ani, atunci când și-a făcut debutul pe covorul roșu la Premiile Industriei Muzicale Britanice. La numai 19 ani, cântăreața a urcat pe scena Brit Awards pentru a ridica primul său premiu Critics Choice Award, la câteva săptămâni de la lansarea albului său de debut, „19”.

Artista și-a făcut apariția la ceremonia din anul 2008 purtând o tunică neagră peste o pereche de jeanși negri, un look departe de rochia Armani sexy pe care a purtat-o pe covorul roșu la ediția din acest an a galei.


Anul 2008 a fost un punct de cotitură în cariera starului, după ce a câștigat premiile „BBC Sound of 2008”, premiul BRIT Critics Choice și a lansat primul album, care a fost un succes major și a obținut vânzări record.

Cântărețul Will Young a fost cel care i-a oferit lui Adele primul său premiu Brit Award.
Vizibil emoționată, artista în vârstă de 19 ani la acea vreme a urcat pe scenă și i-a surprins pe spectatori cu sinceritatea sa specifică.

„Salut. Este foarte frumos să fiu aici. Toate lucrurile acestea se întâmplă de trei luni. Nu voi vorbi prea mult pentru că sunt de părere că discursurile sunt foarte plictisitoare, dar vreau să le mulțumesc unor oameni. Îmi bate inima atât de repede!”, a spus Adele în primul său discurs.


Ea a recunoscut ulterior că premiul pe care l-a câștigat și celebritatea apărută peste noapte au fost copleșitoare. 

De-a lungul anilor, Adele a câștigat 12 premii din 19 nominalizări la Premiile BRIT, trei dintre ele la gala care a avut loc marți noapte la O2 Arena din Londra, inclusiv premiul Artistul Anului.
Este prima artistă care a primit acest premiu, după ce categoriile au fost redenumite astfel încât să fie mai inclusive și să promoveze egalitatea de gen.

Cântăreața a câștigat și trofeele pentru Cântecul Anului și Albumul Anului, însă a făcut referire la modificarea denumirii categoriilor, spunând că iubește faptul că este o femeie artist.

Ea a dedicat premiul Albumul Anului pentru albumul „30” fiului său Angelo, în vârstă de nouă ani, și fostului său soț, Simon Konecki, spunând că albumul este „despre ei”.

Luna trecută, Adele și-a anulat toate concertele din Las Vegas cu numai 24 de ore înaintea primului spectacol.

„Sunt foarte supărată și rușinată.
Am încercat tot ce s-a putut să organizăm totul la timp și să fie suficient de bun pentru voi. Am fost absolut distruși de întârzierile de livrare și de Covid. Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid și a fost imposibil să finalizăm pregătirile pentru show. Îmi pare rău că anunț în ultimul moment. Suntem treji de 30 de ore încercând să găsim o soluție și nu mai avem timp. Sunt foarte supărată și rușinată. Îmi pare rău pentru toți cei care au călătorit ca să ajungă la spectacol. Îmi pare foarte, foarte rău”, a spus cântăreața britanică.

Fanii au fost furioși în urma deciziei anunțate în ultimul moment de cântăreața britanică, mulți dintre ei plătind sume mari de bani pe biletele la concert, transportul până în Las Vegas și camere de hotel.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
9 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod