Brooke Shields a recreat reclama sexy la blugi pe care a făcut-o la 15 ani: „Acesta este corpul meu la 56 de ani”

După mai mult de 40 de ani de când a realizat faimoasa reclamă Calvin Klein, în care apărea în ipostaze sexy deși avea numai 15 ani, Brooke Shields a recreat momentul pentru brandul american Jordache. Ședința foto a fost realizată de celebrul fotograf de modă Cass Bird.

Într-un interviu pentru People, actrița a vorbit despre parteneriatul cu brandul de modă și de ce a ales să pozeze topless.


„Apreciez mai mult acum”, a spus ea despre campania de modă, făcând referire la faptul că a realizat o reclamă similară pentru jeanși pe vremea când avea numai 15 ani. „Este o onoare să fiu reprezentată la vârstă mea. Este o înțelepciune care vine odată cu vârsta și acum simt că este mai puțin un job, ci mai mult un privilegiu”, a declarat Brooke pentru People.
 
Ea a dezvăluit că a fost foarte deschisă în discuția cu echipa Jordache în ceea ce privește retușarea imaginilor, adăugând că a fost esențial pentru ea ca fotografiile să fie autentice. 

 

„Era important să vedeți că acesta este corpul meu la 56 de ani și să luptăm împotriva retușării”, a declarat Shields despre ședința foto.
„Le-am repetat 'Trebuie să fie totul cât mai sincer.' Și am reușit”, a adăugat actrița americană.

În cadrul campaniei, Shields poartă diferite modele de jeanși, inclusiv skinny, evazați și drepți.


Ea a ales să pozeze topless și pentru a promova comunitatea online lansată recent, numită Beginning is Now, care are rolul de a le oferi încredere femeilor, indiferent de vârstă.

Despre ideea de a poza topless, Brooke spune că s-a simțit foarte confortabil, în special datorită fotografei Cass Bird.

„Am știut că Cass va face ca totul să fie bine. Este ceva anume în a-ți asuma propria sexualitate la această vârstă, care se potrivește momentului actual”, a mai spus actrița.

Pentru a se menține în formă, actrița spune că a muncit din greu alături de antrenorul său personal.

„Am lucrat atât de mult cu antrenorul meu, Ngo Okafor.
Am făcut antrenamente la 5 dimineața, dar nu am băut seara, astfel că mi-a fost ușor să mă trezesc de dimineață”, a glumit vedeta. „Am împins totul la limită! Egoul meu m-a ajutat. M-am gândit 'Dacă faci aceste poze și nu ești mulțumită de ceea ce vezi, vei fi foarte aspră cu tine însăți'”, a adăugat Brooke.

Brooke Shields și soțul său, scenaristul Chris Henchy, au împreună două fiice - Rowan, în vârstă de 18 ani, și Grier Hammond Henchy, de 15 ani.

Actrița americană a declarat în 2019 pentru People că are des discuții cu fiicele sale despre cât de important este să-și accepte corpul și să se simtă bine în pielea lor.

„Corpul lor este foarte important pentru ele. Asimilează tot ceea ce spui, prin urmare trebuie să ai foarte mare grijă cum spui ceea ce vrei să le transmiți, în special fetelor”, a declarat starul.

„Sunt mult mai mature decât eram eu.
Mult mai încrezătoare în propriul corp. Au aceeași încăpățânare și putere ca și mine, dar sunt mult mai echilibrate. Sunt foarte invidioasă pe tema asta. Dar, bineînțeles, eu le-am ajutat să fie astfel”, a declarat actrița în 2018 pentru Porter.

Brooke nu a fost la fel de norocoasă precum fiicele sale. Ea a dezvăluit de-a lungul anilor că a avut o relație dificilă cu mama sa, care era alcoolică. 

„Alcoolismul mamei mele m-a făcut să fiu foarte responsabilă în copilărie și adolescență. Eram un copil care avea grijă de un alcoolic. Nu am avut timp să o iau pe căi greșite - tot ce voiam era să am numai 10 pe linie la școală și să-mi țin mama în viață”, a declarat actrița într-un interviu pentru The Guardian.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod