Totul se plătește: Cum s-a răzbunat soția lui Ozzy Osbourne când o bonă frumoasă l-a atras în pat

Ozzy și Sharon Osbourne au rămas împreună, deși rockerul a înșelat-o de mai multe ori


În ciuda unei despărţiri de scurtă durată, cuplul s-a împăcat câteva luni mai târziu. În iulie 2017, rockerul britanic Ozzy Osbourne şi soţia lui, Sharon, şi-au reînnoit jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Wynn Hotel din Las Vegas.

La începutul lunii aprilie, cântăreţul de rock Ozzy Osbourne, aflat în convalescenţă după o pneumonie, şi-a anulat toate concertele programate anul acesta, după ce a căzut în locuinţa sa din Los Angeles şi şi-a agravat astfel nişte răni mai vechi, provocate de un accident de maşină în 2003.

În februarie, Ozzy Osbourne şi-a anulat concertele din trei ţări, Australia, Noua Zeelandă şi Japonia, după ce medicii i-au recomandat o perioadă mai lungă de recuperare după o pneumonie.

Vestea a venit după ce în ianuarie fostul membru al trupei Black Sabbath şi-a anulat show-urile programate în Europa în cadrul turneului No More Tours, după ce a fost diagnosticat cu gripă şi bronşită.

În octombrie anul trecut, starul şi-a anulat alte concerte după ce a fost diagnosticat cu o infecţie la o mână, pentru care a avut nevoie ulterior de intervenţie chirurgicală.

Se pare că show-urile vor fi reprogramate începând din februarie 2020.

În februarie anul trecut, cântăreţul de rock Ozzy Osbourne şi-a anunţat turneul de adio, care urma să dureze doi ani, explicând că acest lucru nu înseamnă că renunţă total la cariera de muzician.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath - pe care a înfiinţat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo.
Albumul "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.


Foto: Hepta, Instagram

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod