Tot "Frumuşică"! Julia Roberts, întâlnire cu Richard Gere după 25 de ani de la rolul romantic

Richard Gere a albit, dar nu şi-a pierdut şarmul


La rândul său, interpretul șarmantului Edward în "Pretty Woman" se bucură de o carieră la nivel înalt. La începutul lunii, Richard Gere a filmat câteva scene pentru lungmetrajul "Oppenheimer Strategies", în Central Park din New York, într-un decor hibernal, dominat de zăpada căzută din abundență și de temperaturile scăzute.

Îmbrăcat într-o ținută sobră, destul de "bătrânească", starul american nici nu putea arăta altfel decât în vârstă atunci când a filmat alături de partenerul său din această peliculă, Dan Stevens.

Paltonul bej, șapca și fularul gri și geanta agățată peste piept l-au transformat pe actorul american într-un pensionar bonom sau un profesor aflat la finalul carierei.

Starul din "Pretty Woman" joacă rolul lui Norman Oppenheimer, un activist evreu din New York, a cărui viață se schimbă dramatic după ce se împrietenește cu o politiciană israeliană.

Regizat de Joseph Cedar, filmul beneficiază și de alte nume importante în distribuție, precum Steve Buscemi, Michael Sheen și Charlotte Gainsbourg, și va fi lansat anul acesta, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Richard Gere s-a despărțit de cea de-a doua soţie, Carey Lowell, în vârstă de 53 de ani, după un mariaj care a durat 11 ani.
Cei doi au împreună un fiu, Homer, şi deţin împreună un complex hotelier de lux - Bedford Post Inn, notează Mediafax. El a fost căsătorit şi cu top-modelul Cindy Crawford, din 1991 până în 1995.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod