Superbă și modestă: Sandra Bullock, șocată că e cea mai frumoasă femeie din lume

Actrița americană, în vârstă de 50 de ani, consideră că titlul pe care revista People i l-a acordat este ridicol.

Poate că ea nu simte și nu crede, dar Sandra Bullock chiar este cea mai frumoasă femeie din lume. Acesta este verdictul revistei People, care a anunțat tradiționalul top al celor mai frumoase femei din lume în acest an. Actrița în vârstă de 50 de ani a întrecut alte 192 de "frumuseți răpitoare", printre care se numără Jennifer Aniston, Drew Barrymore şi Jennifer Lopez, conform numărului special al revistei People, ce va apărea la 4 mai.

Sandra a fost șocată să afle una ca asta.

Vestea a surprins-o atât de mult, încât Sandra nu a spus-o nimănui. "Mi-a spus doar că este ridicol. N-am zis nimănui. N-am fost niciodată o mare frumusețe. N-am fost o bombă sexy. Într-un fel, asta m-a ajutat să îmbătrânesc mai ușor în această industrie", a declarat vedeta, citată de ziarul britanic Daily Mail.

51de milioane de dolari a obţinut Sandra Bullock în perioada iunie 2013 - iunie 201
În vreme ce la Hollywood este adesea măsurată în vizibilitate şi scandaluri, Sandra Bullock crede că adevărata frumuseţe este ceva ce nu poate fi văzut.
"Adevărata frumuseţe este tăcută", a declarat ea. "În special în acest oraș (Los Angeles) este foarte greu pentru o femeie să nu spună că trebuie să arate într-un anumit fel. Dar nu, important este să fii o persoană bună, o mamă bună, să faci o treabă bună cu masa de prânz, să lași pe cineva să ți-o ia înainte dacă pare să fie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoși sunt aceia care nici măcar nu încearcă asta", a comentat ea.

Cât despre cele mai frumoase calităţi pe care o femeie le poate avea, Sandra a spus: "Aceleaşi calităţi le găsesc şi la un bărbat - vulnerabilitate şi onestitate.
Amabilitatea este cea mai importantă, la fel şi cea de a te râde de tine însuţi."


Modestă, vedeta a spus pentru People că sunt multe alte femei mai frumoase decât ea: "Sunt înconjurată de unele dintre cele mai frumoae femei. Sora mea e absolut minunată. Amabilitatea şi frumuseţea ei nu au comparaţie; este enervant de deşteaptă, incredibil de deschisă şi mă iubeşte mai mult ca oricine."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Aprilie 2015
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • A321 pe 24 Apr 2015, 23:07
    nu are treaba cu frumusetea

    Nu e deloc frumoasa.Cele mai frumoase sunt femeile care au trasatrui de rusoaice

    1
    2

  • Ionescu pe 24 Apr 2015, 18:46
    @maya

    ooo, doamna "ardeleanca" rafinata si culta. Miticii spuneti, vai iertati niste "sudisti" cu pareri. Numai dvs aveti dreptate. Uite ca si eu sunt mitic si-mi place Sandra de cand o stiu. De ce trebuie sa generalizati prosteste? Si de ce "mitici"? Sunteti extremist maghiar?

    2
    0

  • Robert pe 24 Apr 2015, 18:20
    Asa este!

    Mie personal dintotdeauna mi s-a partut cea mai frumoasa actrita!

    4
    1

  • stefan pe 24 Apr 2015, 14:19
    ptr maya

    d-na draga,ai facut o comparative de tot rasul-plansul. nu am nimic cu SB,dar intre cele doua e o distanta stelara. in timp ce J.R,e o finuta,S.B parca e facuta din topor. vb cuiva de mai sus,la 50 de ani!!!?? hai sa nu fim glumeti1

    0
    11

  • maya pe 24 Apr 2015, 13:57
    da

    Probabil daca era vreo siliconata, botoxata, o gaseau si miticii frumoasa. Sandra ca si Julia Roberts, are o frumusete rafinata, cu adevarat fina, care merge la un anumit public, cu anumite idealuri de frumusete. Emana feminitate si daca e in bocanci. Dar la Hollywood unde nu se afirma orice pipita este apreciata pentru frumusetea ei naturala, ceea ce e un semn bun de corectare a stereotipurilor autohtone.

    10
    4

  • Ionica pe 24 Apr 2015, 13:04
    Sandra B.

    Sotia mea e mai frumoasa! ;)

    8
    9

  • TLZ pe 24 Apr 2015, 10:38
    mmmmm

    Frumoasa pe dracu,acolo in clica lor o fi dar sunt femei cu mult mai frumoase.

    6
    10

  • banel pe 24 Apr 2015, 09:19
    la Hollywood tot ce este depravat si ordinar......

    .......este superb,frumos,angelic,etc In fapt sunt niste prostituate de lux luate de prin canale,trotuare,centura si facute dive de catre niste gunoaie masculine,obsedati sexuali !!!asa este si la noi in televiziune si cinematografie(90% sunt prostituate)

    9
    11

  • kiki pe 24 Apr 2015, 07:42
    cam deplasat...

    Nu e de inteles ce se petrece in lume...si asta e un asemenea fapt...Bullock e f buna actrita,e o persoana decenta,simpatica..DAR frumoasa n-a fost nici la 20,nici la 30 sau 40. Deodata au descoperit-o ! Aranjamente evreiesti,probabil

    9
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod