Superbă și modestă: Sandra Bullock, șocată că e cea mai frumoasă femeie din lume


Oglindă-oglinjoară, cine este cea mai frumoasă femeie din lume? Coperta revistei People dă răspunsul la această întrebare


Chiar dacă ea nu crede că merită titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, o persoană din viaţa ei este convinsă de acest lucru: fiul ei, Louis, în vârstă de cinci ani. Pentru el, ea este un înger, iar pentru ea el este o rază de lumină. "Îl puneam în pătuţ şi îi spuneam că şi atunci când voi fi bătrână şi voi avea mai multe riduri decât acum îl voi iubi şi voi dori să-l protejez.

M-a întrebat de ce am riduri şi i-am răspuns: <<Ei bine, sper că unele dintre ele sunt de la atâta râs>>. Şi mi-a atins faţa, spunând: <<Tu nu eşti bătrână, eşti fericită>>", a povestit vedeta.

Deşi nu este convinsă de frumuseţea sa, Sandra a mărturisit că face tot posibilul pentru a arăta bine. Ea a dezvăluit că viciul ei preferat îl reprezintă bomboanele Twizzlers, dar compensează cu băuturile sănătoase pe care şi le prepară singură din fructele pe care le culege din grădină, unde a plantat din abundenţă kale şi sfeclă.

Adevărata frumuseţe este tăcutăSandra Bullock
Actriţa a mai spus că îşi protejează pielea de procesul îmbătrânirii evitând machiajul şi folosind zilnic cremă de protecţie solară SPF100.
Silueta şi-o menţine urmând programul de exerciţii preferat de multe celebrităţi, Body By Simone, lansat de australianca Simone De La Rue. "Îmi place că nu trebuie să ridici greutăţi mari, te mişti tot timpul, e ca o cameră de tortură. La început abia puteam să rezist 20 de secunde, nu glumesc. Plângeam pe podea", a mărturisit ea.

Cea mai frumoasă femeie din lume este şi actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, cu venituri de 51 de milioane de dolari obţinute în perioada iunie 2013 - iunie 2014. Sandra Bullock s-a remarcat cu rolul din thrillerul SF "Gravity 3D: Misiune în spaţiu/ Gravity", recompensat cu şapte premii Oscar, inclusiv unul pentru regizorul Alfonso Cuaron.
Filmul "Gravity" a fost şi pe placul spectatorilor şi a obţinut încasări de 716 milioane de dolari pe plan mondial.

Sandra Bullock a fost recompensată cu premiul Oscar la categoria "cea mai bună actriţă" pentru rolul interpretat în filmul "Povestea unui campion/ The Blind Side".

Actriţa americană, care a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi a putut fi văzută pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis, notează agenţia Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Aprilie 2015
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • A321 pe 24 Apr 2015, 23:07
    nu are treaba cu frumusetea

    Nu e deloc frumoasa.Cele mai frumoase sunt femeile care au trasatrui de rusoaice

    1
    2

  • Ionescu pe 24 Apr 2015, 18:46
    @maya

    ooo, doamna "ardeleanca" rafinata si culta. Miticii spuneti, vai iertati niste "sudisti" cu pareri. Numai dvs aveti dreptate. Uite ca si eu sunt mitic si-mi place Sandra de cand o stiu. De ce trebuie sa generalizati prosteste? Si de ce "mitici"? Sunteti extremist maghiar?

    2
    0

  • Robert pe 24 Apr 2015, 18:20
    Asa este!

    Mie personal dintotdeauna mi s-a partut cea mai frumoasa actrita!

    4
    1

  • stefan pe 24 Apr 2015, 14:19
    ptr maya

    d-na draga,ai facut o comparative de tot rasul-plansul. nu am nimic cu SB,dar intre cele doua e o distanta stelara. in timp ce J.R,e o finuta,S.B parca e facuta din topor. vb cuiva de mai sus,la 50 de ani!!!?? hai sa nu fim glumeti1

    0
    11

  • maya pe 24 Apr 2015, 13:57
    da

    Probabil daca era vreo siliconata, botoxata, o gaseau si miticii frumoasa. Sandra ca si Julia Roberts, are o frumusete rafinata, cu adevarat fina, care merge la un anumit public, cu anumite idealuri de frumusete. Emana feminitate si daca e in bocanci. Dar la Hollywood unde nu se afirma orice pipita este apreciata pentru frumusetea ei naturala, ceea ce e un semn bun de corectare a stereotipurilor autohtone.

    10
    4

  • Ionica pe 24 Apr 2015, 13:04
    Sandra B.

    Sotia mea e mai frumoasa! ;)

    8
    9

  • TLZ pe 24 Apr 2015, 10:38
    mmmmm

    Frumoasa pe dracu,acolo in clica lor o fi dar sunt femei cu mult mai frumoase.

    6
    10

  • banel pe 24 Apr 2015, 09:19
    la Hollywood tot ce este depravat si ordinar......

    .......este superb,frumos,angelic,etc In fapt sunt niste prostituate de lux luate de prin canale,trotuare,centura si facute dive de catre niste gunoaie masculine,obsedati sexuali !!!asa este si la noi in televiziune si cinematografie(90% sunt prostituate)

    9
    11

  • kiki pe 24 Apr 2015, 07:42
    cam deplasat...

    Nu e de inteles ce se petrece in lume...si asta e un asemenea fapt...Bullock e f buna actrita,e o persoana decenta,simpatica..DAR frumoasa n-a fost nici la 20,nici la 30 sau 40. Deodata au descoperit-o ! Aranjamente evreiesti,probabil

    9
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod