Ştie ce-i place: Cum reuşeşte Eva Mendes să se aranjeze în doar 10 minute

Cei doi actori sunt împreună de patru ani


Eva Mendes şi Ryan Gosling, care formează unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut în 2011, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Destine la răscruce/ The Place Beyond The Pines", lansat pe marile ecrane în 2012.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria. Este cunoscută din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood, notează Mediafax.

Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici.
Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, cu succes în special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" şi "The Place Beyond the Pines".

Recent, Ryan Gosling s-a lansat în regia de film şi a realizat lungmetrajul "Lost River", în care joacă şi partenera sa de viaţă, Eva Mendes.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod