Ştie ce-i place: Cum reuşeşte Eva Mendes să se aranjeze în doar 10 minute

Eva Mendes, una dintre cele mai stilate actriţe de la Hollywood


În această lună, Eva Mendes a început să-şi promoveze pe Instagram linia vestimentară, realizată în colaborare cu New York & Company şi gama de produse cosmetice, denumită CIRCA, şi disponibilă în reţeaua Walgreens, notează Daily Mail.

Pe de altă parte, relaţia Evei cu Ryan Gosling continuă să suscite mai multe speculaţii. O sursă apropiată cuplului a respins zvonurile despre posibila lor despărţire.

"Niciunul dintre ei nu a simţit nevoia să se căsătorească, pur şi simplu nu este o prioritate pentru niciunul dintre ei.

Ei ştiu foarte bine ce îi leagă", a declarat o sursă apropiată cuplului de actori.

Mai multe informaţii despre presupuse probleme în relaţia Mendes-Gosling au apărut după ce actorul în vârstă de 34 de ani a fost nevoit să petreacă perioade lungi în oraşul Atlanta din statul american Georgia, unde se filmează pelicula "The Nice Guys", în timp ce Eva Mendes a rămas în Los Angeles cu fetiţa cuplului, relatează site-ul contactmusic, citat de Mediafax.

"Ryan şi Eva ţin foarte, foarte mult la intimitate.
Ultimul lucru pe care l-ar face ar fi să meargă cu un bebeluş, care are abia trei luni, pe un platou de filmare invadat de paparazzi. Ryan a vrut neapărat ca lucrurile să decurgă astfel - presa l-a urmărit pe el la Atlanta, lasând-o pe Eva cu micuţa Esmeralda în pace"
, a mai spus sursa citată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod