Ştie ce-i place: Cum reuşeşte Eva Mendes să se aranjeze în doar 10 minute

Actriţa susţine că nu are nevoie de mult timp pentru a arăta bine şi dezvăluie secretele stilului său.

Întotdeauna impecabilă pe covorul roşu, Eva Mendes ştie ce are de făcut ca să arate bine. Iar pentru asta nici măcar nu trebuie să stea toată ziua în faţa oglinzii: zece minute îi sunt de ajuns, spune ea.

"Ştiu ce mi se potriveşte şi ştiu cum arăt, chiar şi fără machiaj", a declarat actriţa în vârstă de 41 de ani pentru revista People. "Nu stau mereu să probez toate hainele, dar mă descurc. Nu vreau să mă stresez", a declarat vedeta.

Iubita lui Ryan Gosling a născut o fetiţă, Esmeralda, în septembrie anul trecut, şi a uimit prin rapiditatea cu care şi-a recăpătat silueta.

Vedeta a dezvăluit care sunt micile ei secrete de stil, pe care se bazează întotdeauna: silueta în forma clepsidrei, pe care o obţine purtând o curea potrivită.

Eva Mendes se inspiră din moda anilor '50, care a cucerit-o pe vremea când ea era copil şi o admira pe mama sa: "O talie foarte strânsă era la mare modă atunci", a spus ea pentru People.

Pe de altă parte, arma ei secretă este eşarfa. "Când am îndoieli, îmi acopăr părul cu o eşarfă şi ies pe uşă", a explicat vedeta.

Totodată, actriţa nu şi-a ascuns preferinţa pentru magazinele cu articole "second hand" şi a recunoscut că îi place să scotocească după chilipiruri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod