Ştefan Bănică Jr. a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Aprilie 2018
Ştefan Bănică Jr. a fost internat, luni, în secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, din Capitală, după ce a acuzat dureri abdominale. Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, artistul este supus unor investigaţii.
Purtătorul de cuvânt la Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat pentru Mediafax că Ştefan Bănică Jr. a fost internat, în cursul zilei de luni, în secţia de chirurgie. De asemenea, surse medicale au menţionat pentru agenţia citată că artistul a acuzat dureri în zona abdomenului, fiind supus mai multor investigaţii.

Cântăreţul, artistul, compozitorul şi regizorul Ştefan Bănică Jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967. El a lansat 15 albume de autor şi a câştigat, de-a lungul timpului, cinci discuri de aur şi două de platină.


Bănică Jr. a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin. El are un băiat din relaţia cu Camelia Constantinescu, dar şi o fată din mariajul cu Andreea Marin. Artistul este căsătorit în prezent cu Lavina Pîrva.


Foto: Hepta, Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod