Ştefan Bănică Jr. a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca

Ştefan Bănică Jr. a fost internat, luni, în secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, din Capitală, după ce a acuzat dureri abdominale. Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, artistul este supus unor investigaţii.
Purtătorul de cuvânt la Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat pentru Mediafax că Ştefan Bănică Jr. a fost internat, în cursul zilei de luni, în secţia de chirurgie. De asemenea, surse medicale au menţionat pentru agenţia citată că artistul a acuzat dureri în zona abdomenului, fiind supus mai multor investigaţii.

Cântăreţul, artistul, compozitorul şi regizorul Ştefan Bănică Jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967. El a lansat 15 albume de autor şi a câştigat, de-a lungul timpului, cinci discuri de aur şi două de platină.


Bănică Jr. a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin. El are un băiat din relaţia cu Camelia Constantinescu, dar şi o fată din mariajul cu Andreea Marin. Artistul este căsătorit în prezent cu Lavina Pîrva.


Foto: Hepta, Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod