Siluetă de milioane: Gisele Bundchen, supermodelul cu corp de femeie obișnuită

Tom şi Gisele s-au plimbat pe ţărmul stâncos din Costa Rica în timp ce copiii se jucau în voie

 

Într-un episod al emisiunii "Super Soul Sunday", Tom i-a spus celebrei Oprah Winfrey: "Ea are cinci surori, iar eu am trei surori, aşa că-s înconjurat de multe femei. Şi ştiţi că ea vine dintr-o ţară diferită şi să se mute la New York când avea 17 ani nu i-a fost uşor. Şi cred că în multe feluri aceste experienţe ne-au adus împreună într-un mod subtil."

Întrebat cum i-a îmbunătăţit viaţa relaţia cu Gisele, sportivul a răspuns: "Oh, în fiecare mod posibil, chiar aşa e.

Nu-mi pot imagina un partener mai bun în viaţa mea, ţinând cont de tot prin ce am trecut, de cum mă susţine şi ce mamă este pentru copiii noştri."

În iunie, Gisele Bundchen a declarat pentru revista Vogue că nu susţine modul în care se promovează noul val de modele, precum Kendall Jenner (22 de ani), Kaia Gerber (16 ani) Bella (21 de ani) şi Gigi Hadid (23 de an). Deşi postează periodic pe Instagram imagini în care apare în poziţii dificile de yoga, pe plajă sau alături de familie, care o ajută să-şi promoveze imaginea, Bundchen nu vede cu ochi buni anumite fotografii care apar pe această reţea.
"Dacă ar fi după mine, aş pune numai poze cu răsărituri. Dar asta nu-i generaţia mea, trebuie să fiu cinstită. Eu-s mai bătrână, mai înţeleaptă", a spus ea.

Supermodelul brazilian a făcut trimitere la stilul abordat de Kendall Jenner şi alte tinere modele, printre care şi Hailey Baldwin, care postează deseori pe Instagram imagini provocatoare, în care au ţinute sumare, şi îşi ţin non-stop fanii la curent cu tot ce fac prin intermediul Snapchat şi Twitter.

Gisele a precizat care este diferenţa între ea şi noile staruri din modelling: "Dacă ar fi să mă promovez singură în felul în care trebuie s-o facă acum fetele, mai bine lipsă.
N-aş face-o"
, a punctat veterana podiumurilor.

Cifrele confirmă diferenţele din Gisele şi tinerele sale colege: Bundchen are 14,6 milioane de admiratori pe Instagram, în timp ce Kendall are 91,9 milioane, iar Gigi Hadid - 40,9 milioane, notează Daily Mail.

În acelaşi interviu, vedeta a mai spus că modelling-ul nu o reprezintă pe deplin. "Nu sunt un model. Modelling-ul este o meserie pe care o fac, cariera pe care o am. Mi-a permis să văd lumea şi am fost bine plătită pentru asta. Dar nu m-a definit niciodată", a subliniat Gisele.

Cu încasări de 14 milioane de euro, Gisele Bundchen a fost anul trecut al doilea cel mai bine plătit model din lume.
Ea a fost detronată pentru prima oară în ultimii 15 ani în ierarhia întocmită de revista Forbes, locul întâi revenindu-i popularului model american Kendall Jenner, cu încasări totale de peste 18 milioane de euro.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod