Sharon Stone, în pantaloni scurţi şi fără machiaj

La 54 de ani, actriţa îşi păstrează abilitatea de a surprinde. Sharon Stone poate fi sexy ca în epoca "Basic Instict" atunci când apare în rochii scumpe pe covorul roşu, dar nu se sfieşte să iasă pe stradă îmbrăcată ca o puştoaică.

 

Chiar dacă vârsta nu o mai favorizează şi nici vremea nu prea ţinea cu ea, Sharon Stone a ieşit prin Beverly Hills în pantaloni scurţi.

Afară era destul de frig, însă vedeta a dorit să demonstreze că încă se ţine bine. Sharon a ieşit miercuri la plimbare prin Beverly Hills, însoţită de tânărul său iubit, manechinul argentinian Martin Mica, care are, se spune, jumătate din vârsta ei.

Mamă a trei copii, actriţa purta o geacă neagră de piele cu fermoar, mănuşi negre de piele, pantaloni scurţi din denim şi încălţată cu cizme negre înalte până aproape de genunchi, vedeta şi-a pus ochelarii de soare şi părea că abia coborâse de podium de la o prezentare a unei colecţii lansate de Karl Lagerfeld, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Sharon avea pe sub geacă o helancă şi ţinea în mâna dreaptă o geantă Alexander Wang Rocco, cu inserţii de aur.

Paradoxal, Martin era însă îmbrăcat mai gros decât celebra lui iubită. El purta jeanşi negri, o geacă bej peste un tricou şi o eşarfă bej cu inserţii maron.

Sharon Stone (54 de ani) şi Martin Mica (27 de ani) sunt împreună din luna mai. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată de ediţia braziliană a revistei Vogue.

Actriţa a fost căsătorită de două ori şi are trei copii, dar nu se fereşte să-şi arate în public dragostea pentru iubitul ei, fiind deseori fotografiată în ipostaze tandre cu modelul argentinian.

După o perioadă fără activitate notabilă, cariera actriţei înregistrează în prezent o nouă ascensiune. Ea are roluri pentru şase filme, unele gata de lansare, altele în fază de turnare sau în pre-producţie, notează Daily Mail.

Celebră pentru rolul din "Basic Instinct", din 1992, Sharon Stone a fost în august în România, unde a filmat câteva scene pentru "What About Love?", cel mai recent film al său, în care ea şi Andy Garcia interpretează rolurile de părinţi.

Blonda a fost ţinta paparazzilor în Bucureşti, atât pentru scenele sexy în care filma pe balcon purtând doar un sutien, cât şi în pauzele dintre filmări, când a fost surprinsă de mai multe ori alături de Martin Mica.

Foto: Daily Mail / Hepta





Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2012
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jess pe 1 Dec 2012, 21:10
    Sharon

    ... Si acum, EVA... cred ca si tu noile… Ultimele poze cu Sharon le-ai afisat… Scuze daca timpul sa caut la tine nu mi-am luat!... Oare o fi citit aici si s-a minunat?... In orice caz... sa se puna... SA SE PUNA la punct si virgula, timpul si l-a luat... De aceea cred ca cine mai are de visat... Pentru marul din pom, are si mai bine saliva de adunat... Altfel cred ca Shron chiar daca astea le-ar fi citit... AR FI INTELES PREA BINE CE AM VORBIT... Draga EVA... Cum o mai stiu!... Ea are chiar un deosebit IQ!...

    0
    0

  • jessy pe 29 Nov 2012, 11:54
    EVA

    ... Si cu asta cred ca am inteles EVA... O reprezinti intr-adevar doar pe EVA de sub Mar in Paradis… Si ea avea timp pentru altele… Habar nu avea ca femeie inca, ce inseamna sa nasti copii si sa-ti reorganizezi prioritatile... Hully-Gully numai!… Ce se potriveste cu atmosfera de aici pe care te straduiesti sa o salvezi!

    0
    0

  • jessy pe 29 Nov 2012, 11:42
    tot Stone daca Stone este sa fie...

    ... Si aici NUMAI un citat din multele ce le-as putea da... Sa INTREB?... INCOTRO ROMANIA? .................................. „Stimata doamna , repet si intaresc ce am afirmat mai sus , cu asemenea oameni nu ar trebui sa existe decit o singura metoda de disciplinare si de a preveni pe viitor la repetarea unor asemenea rataciri . Daca ''somnul ratiunii naste monstrii '' cu asemenea monstrii nu poti decit sa fii monstru pentru ca altfel nu poti iesii la liman. Bineinteles ca se gasesc destui sa persifleze, dar pun pariu ca majoritatea nu ar ''derapa''in gindire in asemenea hal , tine si de educatie, gradul de civilizatie al zonei , mentalitati si nu in ultimul rind de inteligenta, daca au I.Q-ul unei broaste, te poti astepta oricind la vreo tinpenie din partea lor , asa ca...nu este surprinzator , din contra este foarte previzibil un astfel de comportament. Nici nu ai ce le cere , nu au citit in viata lor decit la scoala , daca au facut-o si pe aceea, sau poate pe la televizor si ai dracului nici nu vor sa iasa la lumina ''punind mina'' pe o carte ,cind au timp liber, o lectura usoara, ceva mai ''comestibil'' si usor, usor, isi pot schimba gindirea , acolo cit de putin. ...Mor de ciuda cind vad la alte popoare, cehi, austrieci, nemti, mai ales acum citeve zeci de ani pina sa apara aceasta intoxicatie care se numeste Media, nu exista casa , sau majoritatea , sa nu fie vreun membru , sau mai multi dintr-o familie sa nu cinte la vreun instrument muzical, sau vocal , traditie care se pastreaza si azi in majoritatea oraselor din vest, unde cultura este la mare pret. La noi nu vezi decit cum sa poti face bani, bautura , betivi , curve si curvasareala, mistocareala, hotie, bascalie, puturosenie, birfe, etc. Nu toti , Doamne fereste ! Dar sint destui care ne fac de rusine , nu vor sa se schimbe pe ei si mediul in care traiesc si ne trag in jos. O singura concluzie am pe moment, daca nu ne vom schimba mentalitatea nu vom avea parte de un trai mai bun si evoluat ca in alte tari civilizate si dezvoltate economic.”

    0
    0

  • Jessy pe 29 Nov 2012, 11:13
    De s-ar sparge capul caprei ca si piatra-n patru!

    ... Si si mai bine! Stergeti TOT ce a zis Jasmine! ... Cu snobism... si ce mai e printre rime... Romanie... Te las sa traiesti azi pe tine!

    0
    0

  • Jessy pe 29 Nov 2012, 11:09
    Sharon ca piatra... Sa n-o sparga capra!

    ... Saraca mama!... Nu numai la PARVENIT azi se inghesuiesc! La curvasarit... si cate sa le mai numesc? …………..Astea toate de la altii aud… Caci eu de ani pe acolo n-am mai trecut! ... Praful se va alege MAMA si de tine... Daca nu cu LINGURA de AUR iti vei aduce plozii pe lume! … Asa iti vor spune in obraz… Sa fie tot snobismul romanesc? ... O vor pe Sharon... sau pe cine oare isi mai doresc? Intreaba-i cat mai ai timp... Pana zarile in lung le privesc… … De ce picioarele, sub masa ta… acasa isi mai odihnesc? …….. Cand nici comentariul ce singuri l-au atatat… Nu il pot mai departe lasa… Sa aiba de RUMEGAT!…

    0
    0

  • jasmine pe 25 Nov 2012, 22:21
    Sharon sau cine o mai fi

    By the way... … Scuza, daca aproape ca nu o pot lasa asa sa stea... Daca tot au fost aici aduse in mijlocul discutiei… recunosc fara vina, gospodinele de la noi / de la voi! ... Mai intai cred ca nu numai STATUSUL lor ca “GOSPODINE” este blamat, poti sa-i zici si degradat… prin afirmatiile tale. … La fel si dragostea de mama… a celei care-si creste copiii proprii, cred prea bine ca ai declasat-o si mai rau! … Draga mea, …………. Tu ataseaza-ti deci 3 copii, sau cati vor fi… Fie si numai pentru Image sau poate pentru ca la batranete sa gasesti un rost in viata scursa, cand nu vei putea trai numai din amintirile care se invart in jurul celor carora le-ai servit sporadic ca decor si sa-ti controlezi contul bancar. …………. Ia-ti o nanny… Stii, Gospodina isi pune viata, poate chiar si cariera, la dispozitia copiilor ei, ca sa devina o simpla Gospodina… numai ca sa fie zi si noapte pentru ei la posturi, cand au nevoie de ea. Stii, unele dintre ele chiar cred ca asta de fapt se intelege prin cuvantul mama. …………. In timpul asta tu vantura-te cu cel mai proaspat lover prin lume… Ca doar toate sant, multumita banilor, bine randuite. Mult succes! …………. Si de altfel ii multumisem numai acestei femei pentru sinceritatea ei… ca sa faca curaj si altora, care nu au posibilitatile ei. De altfel merita chiar respect ca nu s-a dat inca pe mana unor “cioplitori”, sau daca a facut-o, a cunoscut masura.

    0
    1

  • jasmine pe 25 Nov 2012, 13:50
    Sharonca o puştoaică

    ... Mai intai nu sant deloc o gospodina de la voi! ... In al doilea, nu era deloc vorba in acest articol despre Dragostea de mama, ce desigur merita pretuita… Si iti dau dreptate, cu atat mai mult cu cat li se da unor copii, altfel poate fara sanse in viata, un viitor mai mult decat si-ar visa-o altii. … Daca ai fi citit mai bine si in articol sta scris asa: “Chiar dacă vârsta nu o mai favorizează ... Afară era destul de frig, însă vedeta a dorit să demonstreze că încă se ţine bine...” ... Cu asta cred ca orice comentar, mai departe, ar fi inutil... cu toate ca Chiar ce gandesc... daca celulita...s.a.m.d... tot privind aspectul acestei „NU gospodina de la voi”... nu am scris. .. si nu se rezuma numai la................. de prost gust... Asa ca eu cred ca mai bine ar fi ca fiecare sa-si spuna parerea, daca EXISTA libertatea aceasta. ... Comentariile sa se faca pentru Articol... nici mie nu-mi trebuie cele ale unei „NE?- gospodine de la voi”… Si din partea mea alege-ti varianta a 2a, daca poti! … Si apoi struguri acri?… N-ai inteles?… Am pantaloni scurti mai sexy decat ai ei!

    0
    1

  • cami pe 25 Nov 2012, 11:14
    struguri acri in ochii gospodinelor de la noi

    dc.as avea de ales intre viata unei gospodine cu 3 copii proprii si cea a lui S.S., cu 3 adoptati (pana la urma conteaza dragostea de mama, care este cu atat mai laudabila cu cat nu tine de faptul ca sunt sange din sangele ei) si imbracaminte 'de prost gust' de la marile case de moda as alege totusi a 2a varianta. by the way, celulita nu tine de faptul ca ai facut sau nu copii

    1
    0

  • me pe 24 Nov 2012, 12:49
    de prost gust

    are picioarele vinetii de la frig...parca ca ti-e mila...

    0
    1

  • jasmine pe 23 Nov 2012, 23:28
    Sharon Stone

    ... "Mamă a trei copii"... PARDON!... Adoptati!... Insa merci ca nici tu nu esti scutita de celulita! ... La 56... care am nascut 3 copii, imi faci putin curaj! Apropo!... Asa pantaloni nici la gunoi, sa car, nu as purta! ... Cred ca cu poza asta faci curaj multor femei... De aceea inca o data... Merci pentru sinceritate!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod