Seria tragediilor din viața unui om foarte trist: Nepotul lui Liam Neeson a murit după un accident stupid

La nouă ani după ce soția lui a murit, Liam Neeson și-a pierdut și nepotul


Actorul a vorbit despre tristețea sfâșietoare care l-a cuprins, dar pe care a reușit să o îndepărteze: "Te lovește, e ca un val. Ai acest profund sentiment de instabilitate... Simți că-ți fuge pământul de sub picioare, apoi durerea trece și devine mai rară, dar uneori revine."

"Moartea ei n-a fost niciodată reală. E ca și cum n-ar fi fost. Sunt momente în care în locuința noastră din New York aud ușa deschizându-se, mai ales în primii ani de după...

De fiecare dată când aud ușa cum se deschide, am senzația că o aud", a continuat Neeson.

Natasha Richardson a murit la spitalul Lenox Hill din New York City, la două zile după ce s-a lovit la cap în accidentul de schi din Canada, când a suferit un hematom epidural care i-a fost fatal. Potrivit ABC News, echipajul unei ambulanțe a intervenit imediat, iar soția actorului s-a simțit bine la început și a plecat spre hotel.

Hemoragia din craniu i-a fost, însă, fatală, iar starea sănătății sale s-a înrăutățit.
Două ore mai târziu, paramedicii au primit un al doilea apel și după zece minute au intervenit, ducând-o imediat pe soția actorlui la centrul medical Laurentien din Ste-Agathe. Ea a fost apoi transferată la Hôpital du Sacre-Coeur din Montreal, apoi transportată cu avionul la Lenox Hill, în New York, pe 17 martie 2009, unde a doua zi s-a stins din viață.

Liam Neeson s-a căsătorit cu actrița britanică pe 3 iulie 1994, când ea avea 42 de ani, iar ea - 31. Starul hollywoodian și Natasha Richardson, care primise un premiu Tony pentru interpretare, aveau doi copii -  Micheál Richardson, acum în vârstă de 23 de ani, și Daniel Neeson, 22 de ani.
Băieții aveau 13, respectiv 12 ani, când mama lor a murit.

Liam Neeson s-a născut pe 7 iunie 1952, în Ballymena, comitatul Antrim, Irlanda de Nord. Este actor de teatru şi film, cunoscut pentru roluri din pelicule ca "Lista lui Schindler" (1993), pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar, "Michael Collins" (1996), "Kinsey" (2004) şi "Batman Begins" (2006). Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la Globurile de Aur şi o dată la premiile BAFTA.
În ultimii ani, s-a specializat în filme de acţiune, precum cele care alcătuiesc franciza "Taken".


Foto: Hepta   

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod