Se iubesc, ba nu se mai iubesc: Rihanna și Drake s-au despărțit din nou

Cei doi cântăreți s-au certat la doar câteva luni după ce s-au împăcat. Relația lor cu suișuri și coborîșuri este comparată de presa americană cu un roller-coaster.

Abia ce s-au împăcat, că deja s-au și certat! De la momentul în care s-au cunoscut, în 2009, cântăreața în vârstă de 26 de ani și rapperul canadian (27 de ani) au o relație tumultoasă, cu numeroase suișuri și coborîșuri.

Cei doi s-au împăcat în februarie, când Rihanna a mers la concertul susținut de Drake la Paris, dar, deși se părea că vor rămâne împreună, s-au despărțit. "Rihanna și Drake au avut o nouă ceartă. El e prea îndrăgostit de ea, iar asta a fost mereu o problemă", a declarat o sursă pentru publicația Us Weekly. "S-au certat, dar asta se poate schimba în orice zi. Așa a fost mereu între ei", a mai spus persoana respectivă.



În martie, cei doi artiști au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce plecau dintr-un club londonez. Luna următoare, ei au fost prezenți la aniversarea unei prietene a Rihannei, în Santa Monica.

Luna aceasta, însă, vedeta a apărut singură la petrecerea de după gala Met, iar o altă sursă a confirmat pentru Us Weekly faptul că cei doi au luat o nouă pauză.



Rihanna și Drake s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la scurt timp după ce ea a fost agresată de iubitul ei de atunci, cântăreţul R&B Chris Brown. Relația lor a devenit oficială abia în această primăvară, iar în aprilie rapperul i-a dăruit cântăreţei un inel cu diamante galbene, în valoare de 42.000 de dolari, ca simbol al iubirii sale. "Rihanna a fost încântată de cadou, pe care l-a acceptat ca simbol al iubirii lui Drake. El a ajuns chiar să îşi schimbe programul, pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu aceasta, iar lucrurile devin din ce în ce mai serioase între ei", a declarat o sursă pentru publicaţia The Daily Star, citată de agenția Mediafax.



În 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe Rihanna, cu o seară înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.
După condamnarea din 2009, artistul a fost implicat într-o altercaţie cu rapperul Drake, la New York, şi într-o bătaie cu rapperul Frank Ocean, într-o parcare din Los Angeles.



Drake este un actor şi cântăreţ canadiano-american, care a fost sprijinit la începuturile carierei sale muzicale de rapperul Lil Wayne. Autor a două albume de studio bine primite de criticii muzicali şi de public - "Thank Me Later" (2009) şi "Take Care" (2011) - şi a multor colaborări cu alţi muzicieni de succes, precum Lil Wayne, Alicia Keys, Rihanna şi Nicki Minaj, Drake este singurul muzician, în afară de 50 Cent, ale cărui piese au ocupat, simultan, primele trei poziţii în topul Billboard Rap Songs, notează Mediafax.



Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009.

Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

La începutul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul în pregătire al cântăreţei de origine columbiană, intitulat "Shakira".


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod