Frumuseţea ta: Tot ce trebuie să ştii despre extensiile pentru păr

Nu mai este necesar să aştepţi o veşnicie ca să ai o podoabă capilară de invidiat şi cozi lungi, precum Ileana Cosânzeana. Poţi încerca extensiile pentru păr, care îţi oferă volum şi lungime instant!
Iată ce ar trebui să ştii despre ele:

Extensiile cu bandă adezivă

Acest tip de extensii se fixează cu ajutorul unei benzi puternic adezive la rădăcina părului natural. Durează între 6 şi 8 săptămâni, iar avantajul este acela că banda adezivă este transparentă şi fină, ceea ce face ca extensiile să fie practic insesizabile. Îţi poţi coafa şi îngriji părul în mod normal, fără restricţii şi îţi poţi aplica singură aceste extensii. Este totuşi indicat să nu foloseşti apă prea caldă când te speli pe cap pentru a nu deteriora adezivul extensiilor şi să te piepteni cu atenţie.

 

Extensiile clip-in, cu clemă de prindere

La fel ca şi extensiile cu banda adezivă, cele cu cleme de prindere sunt uşor de ataşat, ceea ce înseamnă că ţi le poţi pune chiar tu. Un dezavantaj major este acela că va trebui să le dai jos în fiecare seară şi să le pui la loc dimineaţa.
Iar clemele de prindere pot fi uşor vizibile şi se simt la atingere, comparativ cu extensiile prevăzute cu bandă adezivă. Sunt ideale dacă vrei extensii temporare sau îţi place să schimbi nuanţele şi lungimile.




Extensiile cusute

Pentru o astfel de procedură vei avea nevoie de ajutorul unui specialist. acest tip de extensii sunt ceva mai dificil de prins, dar se fixează foarte bine, fiind cusute pe o împletitură fină realizată din părul tău, cât mai aproape de rădăcină. Va trebui să mergi la salon o dată la câteva săptămâni pentru a ridica extensiile pe măsură ce părul tău creşte.
Dezavantajul este preţul şi necesitatea de a te prezenta des la salon pentru întreţinere.

Extensiile lipite la temperaturi ridicate

Spre deosebire de toate celelalte tipuri de extensii prezentate mai sus, acestea din urmă se prezintă sub formă de şuviţe fine de păr, care se lipesc cu o soluţie încălzită de o şuviţă din părul tău natural, aproape de rădăcină. Sunt rezistente şi arată natural, dar soluţia de lipire la temperatură foarte înaltă îţi poate afecta sănătatea părului tău natural. De asemenea, vei fi nevoită să mergi des la un salon pentru întreţinere şi pentru ridicare şuviţelor pe măsură ce părul tău va creşte.

Extensiile cu clips

Aceste extensii sunt asemănătoare celor lipite, singura diferenţă fiind faptul că se fixează pe şuviţele părului tău cu un clips metalic foarte bine strâns. În momentul prinderii, părul tău ar putea fi deteriorat de strângerea cu putere a clipsului metalic, prin urmare nici acestea nu sunt lipsite de riscuri.

Indiferent de metoda de prindere pe care o alegi, este foarte important să optezi întotdeauna pentru extensii din păr natural, de foarte bună calitate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod