Videoclip al unei piese de Michael Jackson, lansat pe internet

Videoclipul piesei "Love Never Felt So Good", în care Michael Jackson ”cântă” în duet cu Justin Timberlake, a fost lansat ieri şi a strâns peste 1.400.000 de vizualizări de YouTube.

Videoclipul prezintă imagini din cariera şi videoclipurile anterioare ale lui Michael Jackson, dar şi oameni dansând alături de Justin Timberlake în stilul muzicianului decedat în 2009, relatează Mediafax.

Single-ul "Love Never Felt So Good", compus şi înregistrat de Michael Jackson în 1983, este inclus pe albumul "Xscape", ce a fost lansat pe 13 mai de casa de discuri Epic Records, în parteneriat cu administratorii averii cântăreţului.

Albumul include opt melodii originale, care nu au fost lansate până acum, înregistrate de Michael Jackson între 1983 şi 1999.


Totodată, cântăreţul Justin Timberlake a dezvăluit joi, într-o postare pe platforma Instagram, că şi vocea lui apare pe înregistrarea cântecului "Love Never Felt So Good".

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.


Foto: AFP/Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eva elena pe 6 Aug 2014, 08:55
    michael jackson

    mj michael jackson

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod