Sandra Bullock, o mămică nevrotică: De ce se teme cel mai mult vedeta

Sandra Bullock recunoaște că își face prea multe griji pentru copiii ei, dar spune că nu se poate abține


Poate că obsesia actriței pentru siguranța copiilor ei provine din trecutul său agitat. Ea a dezvăluit într-un interviu că a fost hărţuită sexual la vârsta de 16 ani și că a evitat să vorbească public despre incidentul petrecut în adolescenţă deoarece s-a temut că la vremea aceea nimeni nu ar fi crezut-o.

"Este datoria noastră să facem tot ce putem pentru a ajuta.

Pot să spun cu certitudine că nu există nicio persoană pe care să o cunosc şi care să nu fi trecut printr-o anumită formă de hărţuire sau care să nu cunoască pe cineva care a trecut prin aşa ceva", a spus Sandra Bullock, care a donat 500.000 de dolari în contul mişcării Time's Up, în interviul publicat de revista InStyle.

"Pentru mine s-a întâmplat când aveam 16 ani. Ajungi să te simţi aproape paralizat şi să te întrebi: 'Oare mă va crede cineva?'. În acele vremuri? Nu.

Până de curând, victima era aceea care se simţea ruşinată, nu agresorul", a povestit vedeta.

Sandra Bullock a vorbit în acelaşi interviu şi despre copiii ei adoptaţi: "Louis este extrem de sensibil. Îi spun 'fiul meu în vârstă de 78 de ani'. E ca Shecky Greene, un actor american de origine evreiască. E înţelept şi blând. Am văzut aceste lucruri atunci când l-am luat de la orfelinat. Exista în el o anumite măreţie spirituală. Mi-am spus în acel moment: 'Sper să nu o dau în bară'".

"Iar Laila este pur şi simplu neînfricată.
E o luptătoare şi acesta este motivul pentru care este printre noi astăzi. A luptat pentru a-şi păstra spiritul intact. Dumnezeule, va realiza lucruri mari. Va aduce o reală schimbare în lume"
, a mai spus actrița americană.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod