Ryan Reynolds a vorbit despre lupta sa „de-o viață” cu anxietatea. Prietenul său, Hugh Jackman, l-a felicitat pentru curaj

Starul din „Deadpool”, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre lupta sa cu anxietatea într-o postare pe Instagram, pentru a marca Luna Conștientizării Sănătății Mintale, care este de obicei marcată în fiecare an, în luna mai.
Recunoscând faptul că luna se apropie de final, Reynolds a explicat de ce a postat atât de târziu. „Unul dintre motivele pentru care postez asta atât de târziu este faptul că îmi aglomerez programul și îmi scapă lucruri importante. Iar unul dintre motivele pentru care fac asta este 'prietena' mea de-o viață, anxietatea”, a scris el pe Instagram.

Știu că nu sunt singur și cel mai importat, tuturor celor care se gândesc prea mult, muncesc prea mult și își fac griji prea mult, vă rog să vă amintiți că nu sunteți singuri. Nu vorbim suficient despre sănătatea mintală și nu facem suficient pentru a destigmatiza discuțiile despre această problemă”, a spus Reynolds.

Dar, la fel ca această postare, mai bine mai târziu decât niciodată”, a adăugat actorul.
Starul, care este căsătorit din anul 2012 cu actrița Blake Lively și au împreună trei fiice, a primit numeroase mesaje de apreciere și încurajare, atât din partea altor celebrități, cât și din partea fanilor.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, actorul australian Hugh Jackman, l-a încurajat și l-a felicitat pentru curajul de a vorbi deschis despre problema sa.
De-a lungul timpului, cei doi amici s-au ironizat și au făcut glume unul pe seama celuilalt pe rețelele de socializare, însă de această dată Jackman a fost cât se poate de serios.



Prietene, sinceritatea ta nu demonstrează doar curaj, dar sunt convins că îi va ajuta pe mulți alții care se confruntă cu anxietatea. Bravo ție!”, a scris actorul australian.

Ryan Reynolds a vorbit și în trecut despre sănătatea sa mintală.

În 2016, starul a dezvăluit pentru GQ că a avut o cădere nervoasă după primul film din seria „Deadpool”, un proiect la care a muncit 11 ani.

Simțeam tot timpul că sunt într-o barcă cu pânze, în mijlocul unei furtuni pe mare”, și-a amintit el despre perioada în care a realizat filmul.
Nu se oprea niciodată. Când, într-un final, s-a încheiat, am avut o cădere nervoasă. Tremuram, pur și simplu. Am fost la medic pentru că simțeam că sufăr de o problemă neurologică. Și toți medicii la care am fost mi-au spus același lucru - 'Ai anxietate'”, a declarat Reynolds.

Actorul a mai spus că presiunea de a interpreta cât mai bine personajul Marvel a avut un impact major asupra sistemului său nervos. „Băteam toate tobele pentru Deadpool. Nu voiam doar să-l lansez, voiam să-l transform într-un fenomen cultural”, a adăugat el.

În trecut, actorul canadian a dezvăluit că anxietatea l-a afectat cel mai puternic la începutul carierei.
A declarat în 2018 pentru New York Times că în jurul vârstei de 20 de ani a fost o perioadă foarte dificilă pentru el.

Am anxietate. Întotdeauna am avut anxietate. Atât în forma ușoară, de tipul 'îmi fac griji pentru asta', dar am fost și în cele mai întunecate zone ale spectrului de anxietate și nu este deloc distractiv”, a declarat Reynolds, citat de people.com.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
27 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod