Roșu și negru. Monica Bellucci, sexy și elegantă la 51 de ani

Monica Bellucci a trecut de pragul celor 50 de ani, dar continuă să arate fabulos


"Nu sunt o persoană care se trezeşte la 06.00 dimineaţa pentru a merge la sala de antrenament. Aşadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor (la noul film din seria «James Bond», n.r.) şi asta a fost tot. Pentru că adevărul este că îmi plac prăjiturile şi pastele, un pahar de vin bun şi, ocazional, câte o ţigaretă", a spus Monica Bellucci într-un interviu pentru revista Stella, un supliment publicat de Sunday Telegraph.

Artista, în vârstă de 51 de ani, care are două fiice - Leonie şi Deva - cu soţul ei, actorul francez Vincent Cassel, de care s-a separat în august 2013, celebră atât pentru silueta ei cu forme voluptuoase, cât şi pentru talentul ei actoricesc, a anunțat, totodată, că nu va mai juca în scene nud.

"Voi mai turna scene sexy, dar nu nud. Am făcut asta în trecut, desigur - dar asta nu înseamnă că eu aş considera că, dacă am copii, ar trebui să fac lucruri potrivite. Sunt o actriţă, aşadar a trebuit să îmi folosesc trupul pentru a exprima multe lucruri", a declarat ea.

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.
A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola.
Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star, notează Mediafax. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), "Patimile lui Hristos/ The Passion of the Christ" (2004), trilogia "Matrix", dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de Vincent Cassel.


Foto: Daily Mail

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ryan pe 28 Ian 2016, 11:58
    Frumusete naturala

    O femeie frumoasa de la natura va fi frumoasa si la 80 de ani

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod