Casa ta. Cum să foloseşti faianţa de inspiraţie orientală. 20 de imagini

Împodobite cu modele tradiţionale vechi de mii de ani, transmise din generaţie în generaţie, aceste piese de ceramică sunt tot mai des incluse în designul modern
Faianţa cu motive turceşti sau marocane este folosită din ce în ce mai mult pentru a oferi o atmosferă orientală în băi şi bucătării, dar nu numai. Elementele decorative inspirate de aceste desene tradiţionale pot înfrumuseţa orice cameră.
 
Faianţă de inspiraţie orientală: modele deosebite
 
Bucăţile de ceramică sunt decorate în general cu motive botanice, precum flori, în special lalele, frunze, muguri, lăstari, sau modele geometrice fascinant de complicate, realizate cu migală.
Culorile predominante sunt verde, roşu şi albastru, regăsit într-o gamă largă de nuanţe, de la tucoaz, la bleumarin.

Foloseşte modelele intens colorate pentru a oferi un accent, o pată de culoare sau pentru a atrage toate privile într-o anumită zonă a camerei.
 
În baie, un singur perete acoperit cu faianţă orientală este suficient pentru a obţine un look exotic şi relaxant, iar în bucătărie poţi acoperi numai zona dintre blat şi corpurile suspendate.

Modelele multicolore pot fi obositoare atunci când sunt folosite pe suprafeţe mari, de aceea este de preferat să le foloseşti în zone restrânse.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod