Românii au talent. Interviu exclusiv cu Andra: „Veţi vedea un show excepţional“



În materie de muzică, ce ne mai pregăteşti?

Am lansat piesa „Avioane de hârtie“, împreună cu Shift, şi sunt mândră să spun că se bucură de succes. În paralel, lucrez la un nou single, nu stau degeaba. Munca din muzică e importantă pentru mine, nu trece o zi să nu pun ceva la cale. Am multe surprize pentru fanii mei şi îi voi ţine la curent pe pagina mea de Facebook, dar şi pe site-ul meu, andramusic.ro.

Cum reuşeşti să faci atât de multe lucruri: emisiuni, concerte, înregistrări, studio? Când mai ai timp pentru tine şi pentru familie?

Dacă vrei să găseşti timp, te descurci. Eu sunt foarte organizată, deşi se spune că artiştii sunt mai împrăştiaţi, mai boemi, aşa... Îmi dau seama că, dacă nu-mi supraveghez orarul, cineva sau ceva are de pierdut. Iar eu vreau să-mi fac şi meseria, să stau şi cu familia. Şi reuşesc. Cine zice că nu poate face asta, nu se străduieşte îndeajuns.

Ai foarte mulţi fani pe Facebook. Apuci să le răspunzi tuturor celor care îţi scriu?

Fac tot posibilul să le răspund, dar vă daţi seama că e greu să le răspund zilnic tuturor, uneori am sute, mii de mesaje. Răspund masiv, atât cât îmi permite timpul, cât îmi permite energia. Cert este că sunt fericită când primesc mesaje, reacţia fanilor înseamnă enorm pentru mine, le citesc pe toate, de asta pot fi siguri toţi cei care îmi scriu!

Un mesaj pentru cititoarele eva.ro?

Le doresc să fie puternice şi încrezătoare în capacităţile lor. Să dea Dumnezeu să fiţi sănătoase, frumoase, norocoase!

13 Martie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 15 Mar 2015, 14:40
    Viata vedetelor

    Vedete isi fac cela mai frumoase poze ,iar noi fetele poastam poze care nare logica.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod