E ceva sexy în Danemarca: Helena Christensen, pictorial provocator la 46 de ani

de Daniel Dumitrescu, 13 Martie 2015

Supermodelul arată senzațional într-o ședință foto pentru publicația spaniolă El Pais.

Deşi a trecut de jumătatea celui de-al patrulea să deceniu, Helena Christensen se ţine bine. Nu este nicio surpriză faptul că arată excelent în cel mai recent pictorial al său, dar ceea ce frapează este cât sex appeal poate să emane prin toţi porii top-modelul danez. E drept, modul în care a pozat şi unghiurile o favorizează, dar faptul că bruneta arată bine la 46 de ani este incontestabil.În fotografiile publicate de El Pais Semanal, un supliment al influentului cotidian spaniol, Helena Christensen demonstrează că rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Poza senzuală de pe coperta revistei o arată cu părul ud, purtând un sacou bleumarin pe sub care nu are nimic.Pictorialul include imagini color şi alb-negru, în care modelul îşi pune în valoare prvirea seducătoare cu care "ţinteşte" camera foto.Astfel de şedinţe foto o favorizează pe Helena Christensen. Când a împlinit 44 de ani, ea a pozat nud, într-un pictorial incendiar realizat de realizat de fotograful Gregory Derkenne şi publicat de FutureClaw.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tania pe 14 Mar 2015, 10:46
    Danezii? o natie de nenorociti

    Danemarca ma face sa vomit.Imi face scarba.La fel ca si Norvegia si Germania.Sunt tari care au...bordeluri cu animale pt zoofili nenorociti!!! Pueti crede ca exista asemenea tari?? Puteti crede ca exista pe pamant oameni atat de infecti si nenorociti?!?!....Pt mine una aceste tari sunt infecte si nu mai exista.Si se mai dau civilizati.Unii ne dau noua cica lectii de moralitate si viata....Vai si amar.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod