România: 3 vedete care şi-au petrecut weekend-ul la spital

Sfârşitul de săptămână ce tocmai s-a încheiat le-a dat mari bătăi de cap unor vedete de la noi. Andra, Oana Zăvoranu şi Lavinia ex-Spicy au avut nevoie de consult în camera de gardă, la Urgenţe. Dacă Oana Zăvoranu a petrecut noaptea la spital, celelalte două paciente au primit acordul medicilor de a pleca acasă. Dar să vedem care este povestea fiecăreia dintre ele. Citeşte mai jos.
1 din 4

Andra nu a alăptat la timp

La numai trei săptămâni după ce l-a născut pe David, Andra a decis să se întoarcă la serviciu, fără să se gândească, însă, că acest lucru ar putea-o afecta foarte tare. Vineri seara, în timp ce juriza prima semifinală a sbow-ului "Românii au talent", artistei i s-a făcut brusc rău. Speriat din cale afară de starea proastă a soţiei lui, Cătălin Măruţă a decis să o ducă de urgenţă la spitalul Regina Maria, acolo unde a şi născut. Verdictul medicilor a fost clar: Andra nu a alăptat la timp, lucru care a dus la umflarea sânilor, la durerile foarte mari şi la stările febrile pe care le prezenta. În astfel de cazuri, mastita se poate instala foarte uşor şi cea mai la îndemână soluţie este tratamentul cu antibiotice. Se pare însă că nu s-a ajuns până acolo în cazul Andrei, pentru că vedeta a revenit sâmbătă în platoul emisiunii, într-o stare de sănătate perfectă.
5 Aprilie 2011
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 12 Sep 2011, 11:46
    andra

    nu va mai saturati de bani!! e greu cu mame ca voi!!

    0
    0

  • Ella pe 5 Apr 2011, 21:15
    zavoranca

    Andra este cea mai buna voce a Romaniei dupa Anca Pargel si am spus tot.Insa nu asta am vrut sa subliniez ci doar faptul ca Zavoranca asta imputita a jignit toate fetele din orasul Bacau in care locuiesc si eu.Voind sa loveasca in Monica Columbeanu a lovit in noi toate.Cum sa ne faca pe toate taranci imputite ,desculte si murdare de noroi? Nu are ea zile cate carti am citit eu ,e o netrebnica nenorocita caruia i-ar trebui o mama de bataie buna.Ca are si moaca potrivita se vede clar.

    4
    1

  • marga pe 5 Apr 2011, 15:31
    oana

    o stiam plina de defecte,,dar sa minta in halul acesta cu sarcina.........mare zdramta de femeie

    2
    2

  • anca pe 5 Apr 2011, 14:04
    ptr.florin

    Ca iti lasi copilul acasa si te duci la munca nu inseamna ca esti slab.Rusine sa-ti fie tie ca critici o mama,vorba virginiei cand o sa fii femeie atunci sa te bagi in discutie.BRAvO Andra ca te poti descurca in ambele situatii..

    5
    1

  • ana pe 5 Apr 2011, 10:44
    de accord

    sunt de accord atit cu florin cit si contra,pe bune acuma Andra tre sa ai grija de copil ca e foarte bine sa alaptezi,dar si de cariera sa te tii.

    2
    0

  • virginiaelena pe 5 Apr 2011, 10:13
    Pt. Florin

    Florin, draga, sa vorbesti cand vei fi femeie!

    11
    0

  • dor pe 5 Apr 2011, 09:03
    pe bune

    sunt de acord ca un bebe are intaietate, are prioritate in viata unei femei. dar, inainte de a fi mama, e femeie. si inca una de succes! daca nici ea nu e o vedeta, atunci nu stiu cine ar putea fi. zavoranaca!?!?!? am 3 copii, care sunt viata mea, dar totusi, mai am si eu viata! hai sa ne intoarcem acum 100 de ani, cu conceptii gen femeia trebuie sa stea doar la cratita si la fundul copiilor. sinu, mie nu-mi creste altcineva copiii. am doar o verisoara care sta cu ei in vacanta! iar faptul ca Andra s-a intors pe platouri nu o face mama denaturata, ci doar o femeie care vrea sa mai faca si ceva in viata ei.

    14
    2

  • florin pe 5 Apr 2011, 03:51
    De tot rasul aceasta "vedeta"

    Goana dupa bani ce inseamna... si-a lasat copilul si repede in studi o , ii era frica ca ramane fara fani. RUSINE . PS esti f f f f f slaba in tot ce vrei tu mai Andra.

    5
    33

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod