Robert Pattinson, la un pas de nuntă: Starul din „Twilight“ s-a logodit

După despărţirea de Kristen Stewart, Robert Pattinson a devenit mai reţinut şi nu vrea să vorbească public despre relaţia cu FKA twigs


Robert Pattinson şi FKA twigs au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în septembrie 2014. Apoi, ei au fost văzuţi din nou împreună, la expoziţia Art Basel din Miami, în decembrie 2014.

Un prieten apropiat al starului britanic a dezvăluit pentru revista People că actorul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie şi i-a oferit un inel de logodnă.

"(Robert Pattinson, n.r.) vrea să se căsătorească cu ea. Sunt nedespărţiţi. Ea locuieşte deja în casa lui", a spus acea sursă.

Robert Pattinson a avut anterior o relaţie intens mediatizată cu actriţa Kristen Stewart, colega lui din distribuţia filmelor din franciza "Twilight".
În mai 2013, cei doi s-au despărţit, la mai puţin de un an după aventura pe care Kristen a avut-o cu un regizor de la Hollywood.
Actorul britanic a decis să o ierte pe Kristen şi să se împace cu ea, după ce actriţa în vârstă de 24 de ani a avut, în vara anului 2012, o aventură cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", în care aceasta a jucat rolul principal.

Pattinson a părăsit în vara anului 2012 vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 42 de ani.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart au devenit celebri pe plan internaţional graţie personajelor Edward Cullen şi Bella Swan pe care le-au interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod