Cel mai cool cămin studenţesc din lume: E plin de graffiti!

O echipă de 100 de artişti grafici a lucrat timp de trei săptămâni pentru a colora pereţii unui cămin de studenţi din Paris.
Cele mai multe cămine pentru elevi sau studenţi sunt clădiri banale, cu aspect auster. Dar când 100 de artişti din Paris îşi propune să transforme un astfel de loc, trebuie să te aştepţi la o explozie de creativitate şi de culori. 

Echipa de artişti specializaţi în graffiti a ocupat timp de trei săptămâni căminul din campusul parizian Cité Internationale Universitaire. Aceştia au fost invitaţi în cadrul Rehab 2, un festival urban desfăşurat în perioada 16 iunie - 16 iulie şi au dat frâu liber imaginaţiei şi talentului înainte ca spaţiul în care au lucrat să fie deschis publicului. 

După trei săptămâni de lucru, căminul este de nerecunoscut, în sensul bun al termenului: niciun loc n-a rămas neacoperit de culoare, totul e plin de desene şi de vopsea, iar studenţii probabil ar prefera să stea în căminul astfel decorat.
Din păcate, expoziţia de graffiti va fi disponibilă temporar, pentru că desenele vor fi şterse pentru renovarea completă a clădirii, relatează My Modern Met

Arta graffiti din căminul parizian va dăinui însă în fotografiile realizate. Proiectul poate fi repetat în orice altă clădire, înainte de renovarea completă. 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod