Revenirea Biancăi Drăguşanu. Încercările divei de a fi din nou în centrul atenţiei!

25 Mai 2015
Despre Bianca Drăguşanu nu se mai auzise nimic în ultimul timp, însă vedeta care odată plătea sume frumoase tabloidelor pentru a apărea cât mai multe ştiri despre ea a revenit în centrul atenţiei.

Fosta soţie a lui Victor Slav a apelat la vechile tertipuri pentru pentru ca ziariştii să o bage în seamă. Prezentă săptămâna trecută la un restaurant de lux alături de nişte prieteni veniţi de la Cluj, dar şi de Adrian Cristea, Bianca a fost fotografiată de paparazzi, apărând astfel zvonul că diva s-ar fi împăcat cu bărbatul care i-a mai fost iubit.

Întrebată de jurnalişti care este în prezent relaţia ei cu „Prinţul“ Cristea, Bianca Drăguşanu a afirmat că au prieteni. „Am rămas buni prieteni şi atât, nunta o facem la anul“, a spus aceasta.

Fotbalistul a dat mai multe detalii despre ieşirea la restaurant, declarând la Antena Stars că nu s-a împăcat cu Bianca Drăguşanu şi că au fost fotografiaţi împreună deoarece au în continuare mulţi prieteni comuni.

„Ne-am întâlnit pentru că noi avem nişte prieteni comuni de la Cluj. Am stat toţi la o masă, dar nu ne-am împăcat. Este ceva normal, a fost multă lume, eram opt oameni. Mi-au spus prietenii că şi Bianca o să vină la acea masă, aşa că nu a fost nicio surpriză. A fost o seară frumoasă şi nu am condus-o acasă şi nu am urmărit-o. Nu am mai vorbit de atunci“, a spus Adrian Cristea.

Invitată la „Un show păcătos“ pentru a explica exact ce a însemnat replica „Nunta o facem la anul“, Bianca Drăguşanu a afirmat că nu are de gând să se împace cu Adrian Cristea şi că a glumit când a vorbit despre mariaj.

„În ultimele patru luni, noi nu am mai vorbit delor.
În urmă cu o săptămână, au venit nişte prieteni comuni din Cluj, un cuplu, şi ne-am întâlnit cu ei la un restaurant. Paparazzii ne-au surprins când eram la masă, doar atât. Eu sunt singură, sunt fericită, sunt împăcată cu mine şi nu am să mă întorc într-un trecut în care nu mai am ce căuta“
, a spus vedeta.

În ciuda acestor declaraţii, Bianca Drăguşanu a avut grijă ca presa să relateze în continuare despre apropierea dintre ea şi Adrian Cristea. Diva a fost prezentă la Târgul de Nunţi de la Romexpo, unde şi-a expus produsele pe care le-a creat în propriul atelier de croitorie.
Până aici, nimic ciudat. Însă, standul vedetei este lipit de standul unui expozant a cărei imagine este nimeni altul decât Adrian Cristea, fotbalist fiind şi el prezent la Romexpo, acolo unde a dat nas în nas cu Bianca Drăguşanu. „Faptul că standul firmei pe care o reprezintă Adrian Cristea se află lângă mine este o pură întâmplare“, s-a apărat vedeta, în direct la Antena Stars.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Eva pe 27 Mai 2015, 09:07
  "diva"

  Terminati odata cu "divele" astea!!

  0
  0

 • john ardeleanu' pe 26 Mai 2015, 07:06
  bianca...revine

  Numai daca mai provoaca vreun scandal cu tenta sexuala...alte talente nu are! Si la cat e de urata, avand si caracterul pe care il are...e singurul mod in care se poate remarca! Nu ma bucur pentru saracii parintii ei! Chiar imi pare rau doar de ei! Nimanui nu-i doresc asemenea copii!

  0
  0

 • ANONIMUS pe 25 Mai 2015, 14:24
  Falsul Dimitri

  Cetateana are talentele si structura psihica a unei vajnice membre a sexului frumos care poate face treaba unei femei de curatenie decenta sau in mesria ce-a mai veche dar asta daca nu 'sparge' seminte in timpul productiei sau doamne fereste rumega.Zugraveala si butaforia nu face doi bani.Faptul ca deschide gura injumatateste rezultatele scontate.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod