Revenirea Biancăi Drăguşanu. Încercările divei de a fi din nou în centrul atenţiei!



Pe lângă discuţiile despre relaţia ei cu Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu a profitat în ultimele zile şi de gala Superkombat World Grand Prix, care a avut loc în weekend la Sala Polivalentă din Bucureşti. Vedeta a mers la o petrecere la care a participat şi Remy Bonjasky, multiplul campion mondial la K1, ea făcând tot posibilul să se intersecteze cu sportivul şi reporterii să fie acolo când acest lucru se va întâmpla. Românca s-a şi fotografiat cu luptătorul, acesta din urmă afirmând că Bianca este o femeie foarte frumoasă.

Pentru a fi sigură că numele ei va apărea din nou cât mai des în presă, Bianca a profitat şi de relaţia cu Victor Slav şi afacerile pe care le împărţeau, pentru a fi prezentă din nou în tabloide.

Deşi au divorţat de un an de zile, cei doi încă aveau o afacere împreună, după cum notează cei de la Libertatea.

Bianca îşi trecuse atelierul de croitorie pe firma lui Victor, însă, săptămâna trecută, diva a renunţat la a mai împărţi ceva cu fostul soţ şi a trecut atelierul pe o altă firmă, deţinută de ea.

25 Mai 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eva pe 27 Mai 2015, 09:07
    "diva"

    Terminati odata cu "divele" astea!!

    0
    0

  • john ardeleanu' pe 26 Mai 2015, 07:06
    bianca...revine

    Numai daca mai provoaca vreun scandal cu tenta sexuala...alte talente nu are! Si la cat e de urata, avand si caracterul pe care il are...e singurul mod in care se poate remarca! Nu ma bucur pentru saracii parintii ei! Chiar imi pare rau doar de ei! Nimanui nu-i doresc asemenea copii!

    0
    0

  • ANONIMUS pe 25 Mai 2015, 14:24
    Falsul Dimitri

    Cetateana are talentele si structura psihica a unei vajnice membre a sexului frumos care poate face treaba unei femei de curatenie decenta sau in mesria ce-a mai veche dar asta daca nu 'sparge' seminte in timpul productiei sau doamne fereste rumega.Zugraveala si butaforia nu face doi bani.Faptul ca deschide gura injumatateste rezultatele scontate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod