Recital spectaculos la gala Grammy 2019: Alicia Keys a cântat la două piane simultan - VIDEO


Alții au scris că prestația cântăreței le-ar fi putut umple toată seara și ar fi urmărit-o cu plăcere până târziu în noapte. "Dați-mi-o pe Alicia Keys și două piane toată seara și sunt bine", a scris cineva.

Utilizatorii rețelelor de socializare au remarcat capacitatea artistei de a găzdui un asemenea eveniment și de a susține apoi un recitat impresionant.

Alicia Keys este prima femeie care a găzduit gala premiilor Grammy după ce Queen Latifah a avut această onoare în 2005, notează Daily Mail.



În discursul pe care l-a rostit la începutul galei, cântăreața a spus că seara va fi rezervată muzicii și bucuriei pe care aceasta o aduce oamenilor. "Simțiți dragostea în această clădire? Aceasta este muzica, aceasta este viața, aceasta este lumina și toate datorită muzicii. Muzica e atât de puternică. Veți vedea că vom petrece un moment incredibil în această seară, acesta este doar începutul", a spus ea.

Mai târziu, Keys a întâmpinat-o pe scenă pe Michelle Obama, care a făcut o pauză în turneul de promovare a cărţii sale, "Becoming", devenită bestseller, pentru a fi prezentă la gală.
Apariţia supriză a fostei prime doamne a SUA a fost întâmpinată de public cu ovaţii. Ea a prezentat tributul adus Motown alături de Lady Gaga, J. Lo şi Jada Pinkett Smith.

Femeile şi hip-hop-ul s-au impus la cea de-a 61-a gală a premiilor Grammy, care a avut loc duminică noapte la Los Angeles. Prezenţa supriză a fostei prime doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, a fost cel mai apreciat moment al serii. Drake şi-a făcut şi el apariţia, în mod neaşteptat, însă, poate tocmai din acest motiv, discursul lui de mulţumire a fost oprit la jumătate, iar Jennifer Lopez a fost criticată online pentru că a făcut parte din recitalul-tribut al serii, notează News.ro.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod