Războiul divelor de tabloid. Bianca și Rocsana se atacă pentru popularitate

22 Februarie 2016
Cele două vedete au avut un schimb dur de replici prin intermediul televiziunii și a Facebook. Scandalul început săptămâna trecută și pare departe de a se fi încheiat

În mai multe emisiuni de la Antena Stars, Rocsana Marcu a atacat-o pe Bianca Drăgușanu. Până la urmă, ultima i-a dat replica. Cearta s-a întețit, iar cele două se acuză una pe cealaltă de invidie și lipsă de sensibilitate.
Nu e clar în acest moment ce au de împărțit, dar s-ar putea ca la mijloc să fie goana după audiență a vedetei de la Antena Stars care se folosește de popularitatea Biancăi pentru a provoca scandal și a atrage atenția.

Rocsana Marcu, 34 de ani, se erijează într-o femeie morală care o critică pe Bianca pentru faptul că s-a măritat de ochii lumii cu Victor Slav.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • alina pe 22 Feb 2016, 13:47
  unde era moralista

  orice femeie normala la cap ii da dreptate biancai,s-a gasit cine sa vorbeasca o zdreanta cu doi copii din flori ca rocsana,un model perfect pt toate zdrentele cum sa iai bani degeaba ,faci doi copii aiurea si apoi obligi tatii sa le dea pensie .tot giurgiu stie ca ala a vrut doar o aventura,astea parvenitele care se vor mame gen rocsana,andrea mantea sunt niste capuse se agata de barbati ele saracele nu inteleg ca un copil trebuie dorit de ambii parinti rocsana e gelosa ca pe ea nimeni na ceruto de nevasta a f___o si a aruncato la gunoi punct

  0
  1

 • Ioan Dănilă pe 22 Feb 2016, 06:29
  ROXANA ARE DREPTATE

  Bianca e prea uzată ca să mai producă ceva decent, Și-a trăit traiul și și-a mâncat mălaiul. Nu mai impresionează pe nimeni.

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod