Războiul divelor de tabloid. Bianca și Rocsana se atacă pentru popularitate

Rocsana Marcu a acuzat-o pe Bianca de faptul că e dependentă de substanțe interzise

”A sosit momentul ca această tipologie a femeii de moravuri ușoare (care face nuntă pentru a strânge bani de genți Chanel de la prietenii naivi care chiar credeau în dragostea dintre ei) să nu se mai flateze cu valori închipuite, deoarece niciun machiaj și nicio operație estetică din această lume nu pot ascunde un caracter infect, o dependență de substanțe interzise și bărbați căsătoriți.

Genul acesta de personaj are nevoie de ajutor pentru a realiza că nu va putea să se mândrească niciodată cu ceva frumos, ci doar cu purtarea ei neomenească și insalubră”, a scris Rocsana Marcu pe pagina ei de Facebook.
Un astfel de atac a primit un răspuns ce se vrea superior din partea Biancăi Drăgușanu: ”Un om inteligent nu va face niciodată rău. Răutatea se naște din prostie, inferioritate și frustrare”, a postat fosta soție și actuala iubită a lui Victor Slav pe pagina ei de Facebook.
22 Februarie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 22 Feb 2016, 13:47
    unde era moralista

    orice femeie normala la cap ii da dreptate biancai,s-a gasit cine sa vorbeasca o zdreanta cu doi copii din flori ca rocsana,un model perfect pt toate zdrentele cum sa iai bani degeaba ,faci doi copii aiurea si apoi obligi tatii sa le dea pensie .tot giurgiu stie ca ala a vrut doar o aventura,astea parvenitele care se vor mame gen rocsana,andrea mantea sunt niste capuse se agata de barbati ele saracele nu inteleg ca un copil trebuie dorit de ambii parinti rocsana e gelosa ca pe ea nimeni na ceruto de nevasta a f___o si a aruncato la gunoi punct

    0
    1

  • Ioan Dănilă pe 22 Feb 2016, 06:29
    ROXANA ARE DREPTATE

    Bianca e prea uzată ca să mai producă ceva decent, Și-a trăit traiul și și-a mâncat mălaiul. Nu mai impresionează pe nimeni.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod