Povestea de dragoste dintre George Clooney și Amal Clooney: Cererea în căsătorie a fost un dezastru și a durat prea mult până să spună DA

George Clooney a dezvăluit recent noi detalii despre modul în care a cerut-o în căsătorie pe soția sa avocată, Amal Clooney, cu care s-a căsătorit în 2014.

Invitat la The Drew Barrymore Show, actorul în vârstă de 61 de ani a spus că cererea în căsătorie nu a mers atât de bine, dar este fericit că a spus DA chiar și după 20 de minute de așteptare.

"A fost un dezastru, l-am planificat, am planificat totul", a început el spunând că Amal a găsit inelul cu diamant în sertarul din bucătărie, dar a crezut că, din greșeală, o altă femeie l-a lăsat acolo.

Citește și: Nicolas Cage a divorțat de 4 ori, dar nu a renunțat să își caute marea iubire: „Am ales bine de data asta”



Clooney a declarat că a făcut tot ce se face la un astfel de eveniment, cum ar fi să pună muzică romantică, mai exact o anumită melodie.



"Am pus inelul în sertar și începe cântecul și i-am spus că există o brichetă acolo pentru a putea reaprinde o lumânare pe care chiar eu o stinsesem."

"Vede inelul din sertar, îl scoate și spune: Este un inel acolo. Ca și cum cineva îl lăsase acolo cu ani în urmă."
, adaugă George Clooney.

Poate te interesează și: Povestea de dragoste dintre Michelle Pfeiffer și David Kelly. Au avut un copil la două luni după ce s-au cunoscut



După spusele actorului, răspunsul s-a lăsat așteptat din cauza playlistului, deoarece melodia aleasă nu mai apărea, în timp ce el stătea în genunchi în fața ei.



Apoi el a spus: "Ascultă, aș vrea să mă căsătoresc cu tine, dar nici nu sunt tânăr și stau în genunchi acum și... simt că mi-aș putea pierde un șold", a glumit el.

"Ea a spus oh, da și apoi a spus DA, slavă Domnului. Așa că am scos-o la capăt!

George Clooney și Amal Clooney au împreună doi copii, gemenii Alexander și Ella, care au cinci ani.

Actorul a vorbit în trecut și despre momentul în care el și Amal au discutat pentru prima dată despre extinderea familiei.

„Eram căsătoriți de aproape un an, ne aflam acasă la un prieten care avea un copil, iar copilul era gălăgios și insuportabil și reacția mea a fost ceva de genul 'La naiba!'.
Am ieșit afară pentru o plimbare. Ea mi-a spus 'Suntem foarte norocoși', iar au am răspuns 'Da, suntem norocoși că ne-am găsit unul pe celălalt'”, și-a amintit Clooney. „Mi-a spus apoi 'Se pare că ar trebui să împărtășim acest noroc și cu alte persoane'”
, a declarat actorul.

George Clooney a declarat că s-a gândit timp puțin la asta, dar nu crede că decizia a fost luată pe moment.

„I-am spus 'Dacă îți dorești', iar ea a răspuns 'Cred că ar trebui să încercăm'. Trebuie să recunosc că a fost emoționant pentru că eram foarte convins că nu este destinul meu în viață și mă obișnuisem cu asta”, a declarat el despre rolul de tată.

 


Sursă: dailymail
Foto: hepta

2 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod