Zbucium în familia regală: Regele Charles spune că se simte „trădat” de Meghan, în timp ce Harry a cerut prietenilor declarații pentru cartea lui de memorii

Regele Charles a declarat, recent, că s-a simțit „trădat” de Meghan Markle din cauza opiniilor sale despre Familia Regală, a susținut un expert regal. Asta în timp ce Harry își sună prietenii să dea declarații pentru cartea sa de memorii.
Expertul regal Christopher Andersen a declarat, pentru US Weekly: „Cred că, în ceea ce îl privește pe Charles, în special, se simte trădat”.

Memoriile prințului Harry, intitulate “Spare”, urmează să fie lansate pe 10 ianuarie, la aproape trei ani de la ieșirea sa și a soției sale, Meghan Markle, din familia regală.

O sursă a spus că amici ai lui Harry au rămas cu gura căscată atunci când scriitorul-fantomă, JR Moehringer, i-a contactat pentru a le cere declarații cu privire la poveștile romantice din viața prințului.
Însă, o altă sursa a mai declarat: „Harry i-a contactat. Prietenii și prietenele au fost politicoși și au spus că se vor gândi la asta, dar în cele din urmă, majoritatea a spus NU.”


Memoriile prințului Harry, „foarte iubitoare” față de Regina Elisabeta
 

 
Memoriile explozive ale prințului Harry, duce de Sussex, vor vorbi și despre bunica sa, Regina Elisabeta.
În ciuda faptului că are lucruri bune de spus despre fosta regină, Prințul Harry „va călca în picioare oamenii și sistemul în care s-a simțit prins”, susține corespondentul regal BBC, Jennie Bond, potrivit revistei OK!
Jennie a spus: „Mă tem că oamenii vor fi călcați în picioare în această carte.
„Sistem rigid și de neclintit” nu sunt cuvinte pe care Palatul Buckingham va fi bucuros să le audă.”


Bancnotele cu chipul Regelui Charles, în circulație din 2024

 
 

Noile bancnote cu portretul regelui Charles al III-lea vor fi prezentate până la sfârșitul anului și vor intra în circulație până la jumătatea anului 2024, potrivit Băncii Angliei.

O sursă a precizat că însemnele vor fi folosite acolo unde este posibil.

Deși bancnotele se vor schimba treptat, incluzând, probabil, portretul regelui Charles până în 2024, imaginile digitale se vor schimba.
Sursa a mai spus: „Acolo unde modificările pot fi făcute cu ușurință, cum ar fi brandingul digital, acestea pot fi făcute imediat. Elementele fizice, cum ar fi semnele sau articolele de papetărie vor fi înlocuite treptat, în timp, pe măsură ce este nevoie.
Acolo unde modificările pot fi făcute cu ușurință, cum ar fi branding digital, ele pot fi realizate imediat.”


Prințul William, rol cheie, anul viitor, la încoronarea Regelui Charles



Prințul William, duce de Cornwall, este de așteptat să-și ajute tatăl, pe regele Charles, în ziua încoronării acestuia, în mai, anul viitor.
Încoronarea Regelui Charles este de așteptat să fie o ceremonie ceva mai redusă, în comparație cu sărbătoarea încoronării mamei sale, Regina Elisabeta, în 1953, care se estimează a costat 46 de milioane de lire sterline, în banii din zilele noastre.
Gazda TalkTV Sarah Hewson susține că William „va avea un rol activ” în încoronarea din mai, anul viitor, atât „în planificarea acesteia, dar și în timpul ei”.


William, furios că Netflix redifuzează interviul lui Bashir cu Prințesa Diana 

 
 
Pledoaria făcută în fața celor de la Netflix de către Prințului William a fost ignorată, deoarece serialul urmează să prezinte un interviu al Prințesei Diana, deși fiul cel mare al acesteia nu a fost de acord.
 
Solicitarea ducelui de Cornwall a fost ignorată de producătorii serialului “The Crown”, de la Netflix, așa că interviul lui Martin Bashir cu Prințesa Diana este inclus în scenariu.
 
Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty, a declarat: „William va fi furios.
A spus într-un mod ferm că interviul nu ar trebui să fie difuzat din nou. Este vorba despre mama lui și memoria ei. Trebuie să fie foarte frustrant, deoarece nu poate spune mai mult, pentru că, orice discuție în plus nu va face altceva decât mai multă publicitate pentru Netflix și serialul The Crown. Producătorii ar fi trebuit să-l asculte. Interviul nu are credibilitate după anchetă. Toată lumea știe că acum nu are legitimitate.”
 
2 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod