Povestea de dragoste dintre Bruce Willis și Demi Moore. La început totul a fost magic, apoi actorul i-a cerut să renunțe la carieră

Bruce Willis și Demi Moore au format odată unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood.

Au avut o carieră de succes și o familie minunată, crescând împreună trei copii. Cu toate acestea, în 2000, după ce au fost căsătoriți timp de 13 ani, au decis să pună capăt relației lor. Deși opinia publică considera că mariajul lor era unul magic, existau probleme de bază care, într-un final, au dus la separarea lor.

La început, totul a fost magic


În 1987, Bruce Willis și Demi Moore s-au intersectat la premiera unui film și, într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, s-au căsătorit câteva luni mai târziu. Demi își amintește cu drag de momentul în care Bruce a adus în discuție căsătoria: "El a spus: 'Cred că ar trebui să ne căsătorim'. Glumisem despre asta, dar dintr-o dată nu părea că glumește."

Au devenit rapid o familie


Moore și Bruce erau îndrăgostiți unul de celălalt.

Erau dornici să-și construiască o familie, iar Demi a rămas însărcinată la doar patru luni după nunta lor. Împreună, au trei fiice minunate pe nume Rumer, Scout și Tallulah. După ce a slăbit și și-a recăpătat aspectul fizic de altădată, Demi a fost motivată să se întoarcă la muncă și să-și continue cariera.

Citește și: Povestea de dragoste dintre George Clooney și Amal Clooney: Cererea în căsătorie a fost un dezastru și a durat prea mult până să spună DA

Demi Moore a scris o carte sinceră despre viața ei


În memoriile sale din 2019, Inside Out, Demi Moore și-a împărtășit deschis provocările personale, experiențele din copilărie și relațiile, inclusiv căsătoria cu Bruce Willis.

Ea a împărtășit detalii sincere despre povestea lor de dragoste, cum ar fi modul în care relația lor a înflorit și a dus la căsătoria lor.

El a vrut să fie o mamă casnică


Moore era nerăbdătoare să-și reia cariera de actor, dar Bruce avea o altă perspectivă. El a preferat ca ea să fie o mamă casnică, exprimându-și îngrijorări precum că lucrurile nu vor funcționa dacă ea va continua să filmeze. În ciuda dorințelor sale, Moore și-a asigurat diferite roluri și s-a întors la muncă. Ea a descris că se simte în conflict, Bruce fiind "controlant", în timp ce ea se simțea "rebelă".

Ea a încercat să repare lucrurile


Bruce a agitat spiritele în cuplu crezând că Demi nu va putea echilibra munca și calitatea de părinte.

În ciuda dificultăților, Moore a încercat să jongleze cu cariera ei și cu maternitatea, aducându-și chiar și fiica pe platoul de filmare și adaptându-și programul de dragul soțului ei.

Cu toate acestea, Bruce a ajuns în cele din urmă într-un punct în care nu a mai vrut să fie căsătorit. S-a luptat cu atenția primită de Moore, ceea ce a dus la separarea lor.

Poate te interesează și: Povestea de dragoste dintre Orlando Bloom și Katy Perry. Totul a început cu o ceartă pe un burger

Bruce Willis și Demi Moore au decis să divorțeze


Cuplul și-a anunțat despărțirea în 1998. Cu toate acestea, divorțul lor a fost finalizat doar 2 ani mai târziu. Ei au rămas dedicați creșterii celor trei copii pe care îi au împreună, iar angajamentul lor față de copiii lor i-a adus și mai aproape.

Deși aspectul formal al căsătoriei lor se terminase, legătura lor a durat.

Au rămas prieteni


Au fost frecvent departe unul de celălalt din cauza angajamentelor lor profesionale. Prietenii lor apropiați au dezvăluit că provocările carierei lor, combinate cu perioade lungi de filmări în diferite locații, au pus o presiune asupra căsniciei lor. Bruce a spus: "Prietenia noastră continuă. Instituția căsătoriei a fost dată deoparte."


Sursă: brightside
Foto: hepta

26 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod