Povestea de dragoste dintre Orlando Bloom și Katy Perry. Totul a început cu o ceartă pe un burger

În ciuda unor diferențe, actorul și cântăreața au multe lucruri în comun, ceea ce permite ca relația lor să devină mai puternică odată cu trecerea timpului.

În februarie 2023, Orlando Bloom a dezvăluit într-un interviu cum el și Katy Perry au reușit, în sfârșit, să învețe să se înțeleagă.

"Suntem în două piscine foarte diferite. Piscina ei nu este o piscină pe care o înțeleg neapărat și cred că piscina mea nu este o piscină pe care ea o înțelege neapărat, [dar] cred că amândoi suntem conștienți de cât de binecuvântați am fost să ne conectăm în modul unic în care am făcut-o, la momentul în care am făcut-o și, cu siguranță, acum nu există niciun moment plictisitor", a remarcat el.

În ciuda unor diferențe, actorul și cântăreața au multe în comun, ceea ce permite ca relația lor să devină mai puternică pe măsură ce timpul trece.

Orlando și Katy nu se sfiesc să-și exprime sentimentele


Relația lor a început cu o ceartă pe mâncare. La Globurile de Aur din 2016, Orlando Bloom a încercat să fure un burger chiar de sub nasul lui Katy Perry. Și aceasta nu a fost singura dată când cei doi nu au reușit să găsească un teren comun. Dar cuplul nu este deloc deranjat de acest lucru, își depășesc cu succes toate diferențele de dragul iubirii lor.

Orlando Bloom și Katy Perry se felicită reciproc la ocaziile speciale din viață și își exprimă sentimentele calde unul față de celălalt.

Când Orlando a împlinit 44 de ani, Katy a distribuit o postare pe pagina ei de Instagram cu mesajul: "La mulți ani la cei 44 de ani, dragostea mea, tatăl minunat al lui Dove și oglinda mea strălucitoare care vede și îmi reflectă ceea ce eu nu pot vedea! Îți mulțumesc pentru tot! Sunt atât de fericită că luna mea și-a găsit soarele! Te iubesc"

Nici Bloom nu se sfiește să-și declare dragostea în mod public.

"De fiecare dată când facem o excursie în jurul soarelui și ajungem să te sărbătorim, îmi amintesc că în această călătorie împreună și indiferent de vreme, zâmbesc mereu", îi spune el lui Katy.

Niciunul dintre ei nu critică munca celuilalt


Ambii sunt din când în când copleșiți de emoții și fiecare dintre ei este întotdeauna gata să se arunce cu capul întainte în munca lui. Dar asta înseamnă doar că nu se plictisesc niciodată.

Katy iubește să se îmbrace în costume neobișnuite, iar stilul ei a fost chiar descris ca fiind scandalos și înclinat spre teatru. Orlando, pe de altă parte, este întotdeauna gata să-și asume riscuri pe platoul de filmare, fie că este vorba de filmări sub apă sau de curse cu vehicule de teren.

Nu există loc pentru gelozie în relația lor


Katy nu a avut nicio problemă să apară pe covorul roșu alături de Miranda Kerr, fosta soție a lui Bloom și mama primului său copil, ba chiar era bucuroasă. Și, în ianuarie 2023, ea i-a oferit supermodelului un premiu la unul dintre evenimentele de gală celebre.

Miranda i-a întors favoarea împărtășind o poveste de la această întâlnire pe una dintre paginile ei de socializare, pentru care a folosit cântecul de succes a lui Katy Perry ca și coloană sonoră.

Katy și Orlando călătoresc împreună prin lume


Cei doi își găsesc întotdeauna timp să călătorească împreună. "Familia mea este mereu pregătită pentru o aventură", a scris odată Katy.



De exemplu, Bloom și Perry și-au încântat o dată fanii cu imagini cu ei în fața piramidelor din Egipt și mai târziu au povestit cum au participat la o ceremonie a ceaiului la Kyoto. Și, în 2022, cuplul a postat fotografii făcute la New York.

"Odată, când am fost la New York, am încercat să organizez un concurs de hotdogi cu mine, să văd câți hotdogi aș putea mânca într-o singură zi din diferite locuri. Cred că am renunțat pe la 12. Această călătorie a fost diferită", a împărtășit Perry fanilor experiența ei din călătorie.

Au un simț al umorului excepțional


Amândoi postează adesea fotografii distractive pe rețelele sociale. De exemplu, în 2021, Bloom și-a felicitat iubita de Ziua Mamei, trimițând o fotografie pe pagina sa de Instagram, în care se pare că ține o sirenă în brațe: pe însăși Katy Perry.

De altfel, un an mai târziu, Katy a apărut îmbrăcată ca Ariel din The Little Mermaid la American Idol. Să stai la masa juriului într-un astfel de costum nu a fost ușor și, la un moment dat, cântăreața a căzut de pe scaun. Perry a împărtășit cu fanii săi imagini de la acea ediție, amuzându-se pe seama ei.

Cântăreața îi face glume și partenerului. În aprilie 2020, pe pagina ei de Instagram a apărut o fotografie care arată fața lui Orlando acoperită cu glazură roz. Aceasta a fost modalitatea prin care a dezvăluit sexul bebelușului său nenăscut.

Nu au lăsat dificultățile vieții să-i doboare


Bloom a postat odată un videoclip cu el ridicând greutăți: "Mi-am rupt spatele când aveam 19 ani și mi-au spus că nu voi mai merge niciodată", a scris actorul.

De la acel incident grav, Orlando a ajuns pe mâna medicilor de mai multe ori cu diverse fracturi suferite după ce a mers pe motocicletă sau la filmări.

Dar, în ciuda tuturor provocărilor, actorul nu și-a pierdut niciodată optimismul și s-a aruncat mereu în noi aventuri.

Katy Perry a cunoscut și ea niște vremuri întunecate. Se pare că celebra cântăreață, cunoscută pentru videoclipurile sale muzicale colorate și vesele, s-a confruntat cu depresie.

Katy a învățat acum să facă față problemelor sale. Terapia, meditația și yoga au ajutat-o ​​foarte mult, precum și sprijinul partenerului ei iubitor, Orlando Bloom.

Ambii sunt implicați în activități caritabile


Atât Katy, cât și Orlando au fost numiți ambasadori UNICEF. Katy a ajutat copiii din Madagascar să primească o educație bună, în timp ce Orlando a vizitat școli și sate din Nepal, în sprijinul diferitelor programe de caritate.

Actorul a împărtășit odată experiența sa de a întâlni o fată din Nigeria care s-a născut fără membre și și-a pierdut familia. "Ceea ce admir cel mai mult la Aïsha este rezistența și puterea ei de a continua să își construiască un viitor după ce a îndurat atât de multe greutăți și atât de multe provocări", a scris Orlando.

Și după ce s-a născut fiica lor Daisy Dove Bloom, părinții, împreună cu UNICEF, au anunțat o lansare de donații pentru a se asigura că fiecare femeie însărcinată are acces la asistență medicală de calitate.

Potrivit acestora, cel mai valoros cadou pentru un părinte este sănătatea copilului lor.

Katy și Orlando sunt cu adevărat mândri de realizările celuilalt


Cântăreața le povestește fanilor săi despre noile filme în care joacă partenerul ei, așa cum a fost cazul dramei Retaliation: "Sunt atât de mândră de dragostea mea, Orlando Bloom, pentru interpretarea sa epică în [această] dramă plină de senzație, întunecată și palpitantă", a recunoscut Katie.

Nici Orlando nu se satura niciodată să mulțumească destinului că i-a permis să-și întâlnească sufletul pereche. Odată a împărtășit o fotografie cu ei împreună pe covorul roșu, cu mesajul: "Face toată diferența să ai un partener alături de care să te bucuri de urcușuri, de coborâșuri și de tot ce se află între ele."



Sursă: cheery.world
Foto: hepta

22 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod