Povestea de dragoste dintre Bon Jovi și Dorothea: „Dacă unul cade, celălalt este acolo să-l ajute“

Toată lumea cunoaște sentimentul de a fi îndrăgostit, iar atunci când se întâmplă, vrei ca acea dragoste să dureze pentru totdeauna.

Se pare că Bon Jovi și Dorothea au avut noroc să se găsească unul pe celălalt, deoarece între cei doi există o compatibilitate extraordinară, care demonstrează că relația lor, pur și simplu, a fost scrisă în stele.

 

Începuturile unei povești de iubire


John Francis Bongiovi Jr., acesta este numele real al starului rock cunoscut sub numele de Jon Bon Jovi. A încântat o întreagă generație cu cântecele sale. Puțini știu, însă, că în liceu, Cupidon l-a făcut să cadă la picioarele Dorotheei Hurley, cu care își împarte și astăzi viața, 40 de ani mai tarziu.

În lumea rock and roll-ului, desfrânarea și scandalurile fac parte din cotidian, dar Bon Jovi nu s-a regăsit niciodată aici.

Și, în ciuda faptului că, în tinerețe, a petrecut mult timp departe de casă, a știut mereu ce și cine este cel mai important lucru din viața lui.

În 1980, au început să scrie primele versuri ale poveștii lor de dragoste, au fost 3 ani împreună și apoi s-au despărțit. În 1984, după un turneu mondial cu trupa, el a căutat-o ​​și a rugat-o să fie din nou împreună. Ea a spus da.

Cererea în căsătorie


Sunt lucruri inevitabile în viață, iar pentru Jon Bon Jovi, unul dintre ele a fost dragostea, așa că în 1989 i-a făcut din nou o propunere Dorotheei: i-a cerut să-i fie soție. După ce au călătorit peste 4.000 de kilometri împreună, s-au căsătorit în secret în orașul Las Vegas pe 29 aprilie.

După 39 de ani, cuplul este încă împreună.

Cu toate acestea, Jon a recunoscut că nu este un sfânt. A mers chiar atât de departe încât a spus că s-a învecinat cu partea întunecată a rock-ului și a ratat momentele grozave cu familia sa. Dar, în povestea lui, nu s-a confruntat niciodată cu o amantă sau cu alți urmași. El a mai spus că Dorothea a fost mereu acolo și a ținut familia unită.

"Dacă unul cade, celălalt este acolo să-l ajute"


Nu au avut niciodată un conflict suficient de puternic încât să se despartă, au înțeles că secretul oricărei relații este "respectul reciproc" și că viața este un drum cu suișuri și coborâșuri.

După cum a spus Dorothea într-un interviu, "obstacolele de pe drum sunt drumul însuși".

Niciunul dintre ei nu a lăsat faima să-i schimbe, iar Bon Jovi își consideră slujba de muzician ca pe ceva ce iubește să facă și pentru care este plătit bine. "Este doar ceea ce fac, nu cine sunt. Eu scriu cântece. Se întâmplă să fiu foarte bun să le execut. Asta este."

Nu există nicio îndoială că acest cuplu lucrează în echipă, că se susțin unul pe celălalt și că fiecare în felul său a decis că vor crește împreună în toate sensurile pe care le poate presupune acest cuvânt. "Dacă unul cade, celălalt este acolo să-l ajute", a spus Bon Jovi.

4 copii și o viață fericită


Adevărul este că probabil că nu și-au imaginat niciodată că după ce ea l-a lăsat să copieze la un examen de istorie, vor fi protagoniștii propriei povești de dragoste, din care au rezultat 4 copii.

 

Sursă: brightside
Foto: hepta

15 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod