Portrete de vedete: 35 de desene incredibil de reușite

Se spune adesea că desenele, oricât de reușite ar fi, nu pot reflecta perfect realitatea. Dar aceste portrete ale vedetelor par niște fotografii.
Sheila R. Giovanni, o artistă din Bebedouro, São Paulo, Brazilia, desenează atât de bine, încât portretele pe care ea le realizează cu greu pot fi deosebite de niște fotografii.

Ceea ce este mai impresionant este faptul că lucrează cu creioane colorate, ceea ce necesită și mai multă precizie. Cu timpul, portretele pe care ea le-a publicat pe Instagram i-au adus peste 244.000 de admiratori, dornici să-i vadă desenele umitoare. Pentru Sheila nu există chip care nu poate fi desenat realist - detaliile, liniile, culorile și umbrele ies din mâna ei ca în realitate.


Bored Panda a publicat 35 de portrete incredibile ale unor vedete, semnate de Sheila R. Giovanni. De la Chris Hemsworth și Morgan Freeman până la Ariana Grande și Rihanna, toate vedetele pe care ea le desenează arată incredibil - parcă sunt adevărate! Dar trebuie să-i vezi și pe Emma Watson și Patrick Stewart!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod