Pippa maratonista: Sora ducesei Kate Middleton a alergat 42 de kilometri pe o căldură ucigătoare

Bruneta în vârstă de 31 de ani a terminat cu lacrimi în ochi primul său maraton, în Kenya. Ea a mărturisit că aceasta era una dintre cele mai mari dorinţe din viaţa sa.

Pippa Middleton şi-a dorit enorm să alerge primul ei maraton. A fost una dintre cele mai importante dorinţe din viaţa ei şi a reuşit să o ducă la împlinire, intrând astfel în clubul select al celor 1% din pământeni care au alergat distanţa de 42,195 kilometri.

Sora ducesei de Cambridge a participat, pe 27 iunie, la Safaricom Marathon, competiţie organizată în Kenya, iar performanţa ei este remarcabilă, mai ales că a ajuns la linia de sosire într-un timp foarte bun, 3 ore şi 56 de minute, ceea ce denotă nu doar tenacitate, ci şi o pregătire adecvată, clasându-se pe locul 30 din 200 de alergători.

Nu-i puţin lucru, dimpotrivă, ţinând cont că în acea zi temperatura a depăşit 30 de grade Celsius.

Pippa a povestit pentru HELLO! magazine despre aventura africană, mărturisind că au trecut-o un val de emoţie când a luat startul. "Am decis că trebuie să fac un maraton, iar anul acesta a venit momentul, cu toate că acesta e unul dintre cele mai grele din lume, cu tempăeraturi care trec de 30 de grade, la o altitudine de 1.700 de metri şi cu posibilitatea de a da oricând peste nişte lei sau rinoceri", a explicat ea.


La jumătatea cursei, dedicată salvării animalelor aflate pe cale de dispariţie, după ce a alergat pe drumuri pline de noroi, prin savane şi pe malurile unui râu, Pippa a simţit că o lăsau picioarele şi credea că va ceda din cauza oboselii. "Eram  extenuată. Ochii mi s-au umplut de lacrimi", şi-a amintit ea. "Voi fi în stare să merg mai departe? Am făcut la dreapta şi m-am întors pentru cealaltă jumătate a cursei, şi am văzut o grădiniţă, rinocerii, elefanţii şi leii, motivul pentru care eram acolo.
A fost foarte greu, mai greu decât tot am făcut până atunci, mi-a pus la încercare fiecare centimetru din mine, toată energia, forma şi încăpăţânarea"
, a povestit Pippa.

A 16-a ediţie a Maratonului Safaricom s-a desfăşurat în rezervaţia Lewa Wildlife şi a beneficiat de sprijinul organizaţiei ecologiste Tusk. Fiecare participant trebuia să doneze cel puţin 1.000 de lire sterline, iar de la prima cursă şi până la cea din acest an s-au strâns peste 4,9 milioane de lire, relatează Daily Mail.

Ziarul britanic scrie că motivul pentru care Pippa a ales să participe la acest maraton nu sunt clare; ţinând cont de dificultatea acestei competiţii, ea ar fi putut alege o cursă clasică, de oraş.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod