Patrick Duffy

Patrick Duffy, la 69 de ani: Bobby din „Dallas“ a albit, dar tot e un bărbat bine

Patrick Duffy şi David Hasselhoff, într-o emisiune de televiziune din Germania

 

"Dallas" şi-a asigurat succesul prin finaluri de episoade pline de suspans şi prin răsturnări de situaţii neaşteptate, precum celebrul episod în care J.R. a fost împuşcat sau moartea lui Bobby, prezentată de scenarişti ca un vis al soţiei sale, Pamela (Victoria Principal), pentru a justifica "reînvierea" personajului în sezonul următor al serialului.

În ciuda succesului mondial extraordinar, Duffy, budist convins, a decis să părăsească serialul în 1985, iar producătorii au decis atunci că personajul său trebuie ucis în serial.

Episodul respectiv a înregistrat o audienţă record, iar succesul uriaş i-a determinat pe producători să-l convingă pe Duffy să se întoarcă la filmări, readucându-l la viaţă pe Bobby printr-o formulă scenaristică ingenioasă. Actorul a făcut parte din distribuţie până la sfârşitul serialului, în 1991.

Duffy a dezvăluit luna trecută că nu avusese o slujbă ani la rând când a devenit actor. "Din liceu şi până mi-am propus să fiu actor asta a fost tot ce mi-am dorit să fac.
N-am avut un job ani la rând, dar am fost foarte norocos şi am avut succes"
, a mărturisit starul.

Patrick Duffy, care a împlinit pe 17 martie vârsta de 65 de ani, este un specialist al filmelor şi serialelor de televiziune. El a debutat în 1974, cu un rol în filmul TV "The Stranger Who Looks Like Me" şi are la activ peste 40 de apariţii în astfel de producţii, printre cele mai importante fiind "Dallas", "Step by Step" (1991-1998), "Family Guy" (1999-2001) şi "Dragoste şi Putere/The Bold and the Beautiful" (2006-2011).

Actorul a fost căsătorit timp de 41 de ani cu fosta balerină Carlyn Rosser, cu 10 ani mai tânără decât el.
Ei au doi copii - Padraic Terrence Duffy (născut în 1974) şi Conor Frederick Duffy (născut în 1979)- şi patru nepoţi.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod